Sky-Watcher Heritage 150P Virtuoso GTi

Model/Varenr.: H10997

4.495 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Skywatcher Heritage 150P Flextube Virtuoso GTi
Heritage 150 Flextube kendetegnes ved at være et WiFi styret dobson teleskop. Det betyder, at stjernekikkertens stativ er en base og skal stå på et bord. Det sammenklappelige FlexTube ™ -system gør, at teleskopet er endnu lettere at transportere og opbevare. Derudover er det WiFi styret, så du let kan navigere rundt mellem himmelobjekterne. Tag det med i marken, i sommerhuset eller nærstuder himmelobjekterne fra hjemmet. Teleskopet vil med garanti give dig fantastiske billeder af de mange vidundere på nattehimlen.

Udforsk nattehimlens fænomener
Stjernekikkerten er enormt lysstærk, da den har en 150 mm tubus. Det betyder, at du får lyse, skarpe og detaljerige billeder af himlens mange objekter. Du kan blandt andet observere Månen og de mange kratere, planeterne og talrige deep sky objekter. Deep sky objekter inkluderer forskellige stjernetåger og galakser, der pryder himlen.

WiFi styret dobson teleskop
Ved hjælp af din smartphone eller tablet kan du nemt og præcist styre Heritage 150P med SynScan  app'en. App'en findes både til iOS og Android.  Alt du skal gøre er at indtaste dine observationskoordinater i appen, og følge en meget simpel justeringsprocedure. Derefter er du klar til at studere universet.

SynScan app'en indeholder mere end 10.000 himmellegemer, og på grund af teleskopets Virtuoso GTi samt app'en får du fuld computerstyret go-to kontrol, så teleskopet automatisk kan justere og indstille sig på dit ønskede objekt. Derudover har teleskopet også SkyWatchers Freedom-Find ™, som gør det muligt manuelt at dreje teleskopet uden, at det mister sin indstillede position. Dette giver dig en enorm frihed, komfort og fleksibilitet under dine himmelobservationer.

Teleskopet har sit helt eget Wi-Fi indlagt i GTi-monteringen, og du kan derfor bruge den alle steder.

 

Objektivdiameter 150 mm 
Brændvidde 750 mm (f/5) 
Forstørrelser 30x & 75x
Højeste brugbare forstørrelse 300x
Okularer (1,25") 10 mm & 25 mm 
Software SynScan App Database: Total 10,000+ Objects
Bunddiameter  33 cm
Velegnet til Månen, planeter (blandt andet Jupiters måner og Saturns ringe), galakser og nebulaer. Bemærk, dette teleskop må ikke benyttes til observation af Solen
Strøm 8 AA-størrelse batterier eller ekstern strømforsyning (DC 7,5 ~ 14V, 1A) (medfølger ikke)
Højde 60 cm
Stativ Base, som skal stå på et bord. Mulighed for højt stativ-montering grundet 3/8" skruegevind på bunden
Vægt 9 kg
Pakken består af  Flextube 150 mm tubus | Bordmontering | 2x okularer (10 mm & 25 mm ) | Rødpunktssøger
Titel Type Størrelse Manual
SynScan-App-Users-Manual-3.pdf PDF 515.51KB Manual
Heritage-general-manual.pdf PDF 265.12KB Manual