Viewlux Børnekikkert 6x21

Model/Varenr.: A4522

229 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Viewlux Explorer Børnekikkert
Viewlux børnekikkert er ideel til barnet, som viser en spirende interesse for naturen og dets rige dyreliv. Med den får junior nemlig muligheden for at blive den næste nye opdagelsesrejsende eller forsker.

Vi anbefaler kikkerten til børn fra 3 år, da den er designet til at passe mindre børnehænder samtidig med, at den har en passende forstørrelse på 6x. Det betyder, at objektet, der observeres forstørres 6 gange, og dette er passende for en til tider urolig barnehånd. Den store centerfokusering gør det nemt for junior at stille skarpt på dyret eller trætoppene. Derudover har den gummi øjestykker, som let kan foldes ned. Den er derfor velegnet til børn både med og uden briller.

Det er en yderst holdbar og let kikkert fremstillet i plastikmaterialer med et behageligt gummiovertræk. Det gør det nemt for små hænder, at holde kikkerten fast samtidig med, at kikkerten ikke er for tung at gå rundt med. Der medfølger en håndledsrem og en taske. Kikkerten er designet i en kraftig gul farve, så den let kan findes, hvis den bliver forlagt i græsset eller på børneværelset.


Specifikationer

  • 6x forstørrelse og 21mm objektivlinse
  • Behageligt gummiovertræk
  • Antirefleksbehandlede
  • Gummiøjestykker
     
Model 6x21
Forstørrelse 6x
Objektivlinse 21 mm
Synsfelt 120 m / 1000 m
Materiale plast/gummiøjestykker
Vægt

180 g

Mål  10,5x9,5 cm
Garanti 2 år
Pakken består af Viewlux Explorer børnekikkert, håndledsrem og taske