Sky-Watcher Heritage 100P Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10245
Produktet er udsolgt.

1.399 kr.

Lagerstatus: leveringstid 10-12 dage

Sky-Watcher Heritage 100P Stjernekikkert
Heritage 100P er et godt teleskop til dig, der ønsker et kompakt teleskop, du let kan have med på farten eller pakke væk på hylden. Med et kvalitets 100mm parabolsk spejl, er det ideelt til at observere Månen og planeter, se Saturns ringe og Jupiters Måner. Teleskopet er et dobsonian teleskop, og derfor er tubus monteret på en base. Det gør teleskopet ekstremt kompakt og giver dig mulighed for at stille på bordet, når du skal observere nattehimlen.

Udforsk nattehimlen
Teleskopet har en tubus diameter på 100 mm og er fremstillet med parabolske spejle. Et parabolsk spejl er slebet til en parabolsk form og giver langt bedre kontrast i observationer. Parabolsk spejl eliminerer også sfæriske aberrationer og producerer derved endnu skarpere billeder med højere kontrast, som er fulde af detaljer. Det betyder, at du får et rigtig godt begynder teleskop med høj detaljegrad på planeterne og Månen.

Teleskopet leveres med rødpunktssøger, der gør det nemt at finde det objekt du søger på nattehimlen. Endvidere medfølger 2 stk. okularer, hvis optik er af forbedret kvalitet - Super Modified Achromats - som sikrer dig en rigtig god oplevelse. Teleskopet leveres komplet samlet. Stjernekikkerten kan nemt stå på en hylde eller i vindueskarmen.

Tag billeder med din smartphone
Smartphoneadapteren monteres på okularet og derefter sætter du din telefon heri (medfølger ikke)

Astrofotografering med DSLR kamera er ikke anbefalet med dette teleskop.
 

Objektivdiameter

100 mm

Brændvidde

400 mm f/4

Okularer, 1.25"

25 mm - 10 mm

Forstørrelser

16x, 32x, 40x, 80x

Tilbehør

Rødpunktssøger, 2x Barlow linse

Vægt

2,8 kg

Maks højde

50 cm

I kassen

100 mm tube |  Alt-Azimuth mount i træ | 2 okularer  25mm og 10mm | 1 stk. 2x barlow lens | rødpunktssøger  | engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
Manual-Dobson-classic-3.pdf PDF 784.50KB Manual