Celestron Aluminium Dughætte

Pris fra 1.299 kr.


Celestron Aluminium Dughætte til Stjernekikkert
Celestron Aluminum Dew Shield med Cover Cap er et vigtigt tilbehør, der beskytter dit teleskoprør i marken. Dughætten reducerer strålingskøling af Schmidt-korrektorlinsen til nattehimlen og forhindrer dugdannelse på linsen. Derudover øger Aluminum Dew Shield billedkontrasten ved at blokere spredt lys i at trænge ind i teleskopet for bedre visning og astroimaging. Brug Aluminum Dew Shield på dit 8” EdgeHD, RASA eller Schmidt Cassegrain (lavet efter 2006) teleskoprør med tillid, vel vidende at det er skabt til netop dit instrument.

Det ydre af dugskjoldet er en stiv aluminiumscylinder, der ikke foldes, bøjes eller deformeres.
Indvendigt absorberer et fløjlsbeklædt interiør eventuelt yderligere strølys og overskydende fugt, hvilket skaber optimal kontrast ved visning og billeddannelse. Fastgør dugskjoldet til dit teleskoprør med de to justerbare clips for at sikre en tæt pasform.

Når dit teleskop ikke er i brug, skal du placere dækslet på dit dugskjold for at beskytte din Schmidt-korrektor mod omstrejfende støvpartikler. Dækhætten giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at anskaffe mørke rammer til billeddannelse. Hvis du er en astrofotograf, der kan lide at bruge din Schmidt-Cassegrain eller EdgeHD i Fastar/Hyperstar-konfigurationen eller RASA, er du sandsynligvis vant til at føre kabler ud foran dugskjoldet. Optimer din opsætning med Aluminium Dew Shields integrerede kabelstyringsslot i bunden. Denne spalte giver dig en nem måde at indkapsle essentielle kabler uden potentielt at tillade lysforurening at lække ind. Der er også udskæringer til at rumme svalehaleskinner på toppen og bunden af teleskoprøret, hvilket sikrer en god pasform uanset konfigurationen.

Aluminium dughætten fås til flere forskellige teleskoper. Du skal derfor vælge den størrelse, der passer til dit teleskop.