FLIR Termisk Kamera til Smartphone

Model/Varenr.: FL13431950

4.499 kr.


FLIR Termisk Kamera til Smartphone
FLIR ONE PRO til iOS forvandler nemt din iPhone eller iPad til et termisk kamera. Med en detektoropløsning på 160 x 120 pixels er denne tredje generation af FLIR One Pro det ultimative termiske kamera "to go" til både forretnings- og privat brug.

MSX teknologi
Billedet, der vises, er en kombination af et termisk billede og et visuelt kamera. FLIR MSX-teknikken er en blanding af det synlige billede og det termiske billede. Dette giver dig mulighed for at se skarpe billeder. Ved hjælp af MSX-slideren kan du selv justere balancen mellem synligt billede og termisk billede. Du kan også slå begge dele helt fra.

Måling og visualisering
Inden for det viste billede kan du bruge og flytte 3 pletter. Disse kan indstilles på din smartphone, hvorefter termokameraet måler temperaturen på det 'udpegede' objekt. FLIR One Pro tilbyder ni forskellige farvepaletter for at vise varmeforskelle så forståeligt som muligt. For eksempel kan du bruge den grå palet til den højeste kontrast, tilstanden 'Hottest' til kun at fremhæve det varmeste objekt eller 'Rainbow'-tilstanden for at se hele farvespektret fra det koldeste til det varmeste objekt.

Styr med din smartphone
FLIR ONE PRO er et tilgængeligt analyseværktøj til visualisering af alle slags varmeproblemer og er yderst velegnet til både personlig og erhvervsmæssig brug. Du kan bruge termokameraet til for eksempel at opdage træk og fugtlækager, overophedning eller til at overvåge HVAC-systemer (varme, ventilation, aircondition). Derudover kan du også bruge enheden til for eksempel at finde dine kæledyr i mørke.

Brugsvarighed > 1 time. Opladningstid: ca. 40 minutter

Du kan bruge enheden ubekymret, fordi den er IP54-certificeret. Det betyder, at den kan tåle et fald fra 2 meters højde, er støvtæt og også kan modstå et regnskyl.

Applikationen FLIR ONE PRO til iOS
Så snart du har den gratis FLIR ONE-app - der kan downloades gratis fra AppStore kan du bruge FLIR One Pro til iOS fra iPhone 6 og nyere, men også for eksempel med en iPad og iPad Mini. Kameraet har sit eget interne batteri, så det dræner ikke batteriet på din smartphone eller tablet.

Applikationen FLIR ONE PRO til Android
Med FLIR ONE-app - der kan downloades gratis fra PlayStore - kan du nemt betjene kameraet og lave optagelser. Du kan bruge FLIR One Pro til Android USB-C med Android-smartphones/tablets, der har Android version 5.0.0 eller nyere.

Inkluderet er:

  • 1x FLIR ONE PRO Termisk kamera

  • 1x USB ladekabel

  • 1x Beskyttelsescover

  • 1x Quick start guide (engelsk)

Detector type:

160x120 VOx (17µm) 

Fokus:

Fixfokus

Brugbar ift.:

Bygningsinspektion og privat brug

Opdateringshastighed:

9hz

Vægt

36 gram

Mål:

67x34x14

Strøm:

Indbygget Li-Ion batteri (lader medfølger)

Holdbarhed:

Holdbar på fald op til 2 meter

Garanti

2 år