T2-ring Canon M-mount

Model/Varenr.: C93407

329 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

T2-ringe Canon M-mount
T2-ring til montering af DSLR kamera, bruges sammen med en kamera-adapter eller sammen med en barlowlinse med T2 gevind.

Denne T-ring passer kun til EOS M-monterede spejlløse kameraer. Det fungerer ikke med andre Canon kamerahuse som EOS RF-mount eller EOS EF-mount model kameraer

  • T-Ring monteres på M-mount Canon spejlløse kamerahuse
  • Fungerer med Celestron T-adaptere
  • 42 mm indvendig diameter gevind
  • Robuste bajonetflangelåse for sikker pasform

En T-ring er et af det første tilbehør, du skal bruge for at tage billeder gennem et teleskop eller spotting scope. Hvis du har et Canon EOS spejlløst kamerahus, er Celestron EOS M-Mount T-Ring noget for dig.

Montering
For at bruge denne T-ring skal du placere M-Mount T-ringen på dit Canon spejlløse kamera. Ligesom at skifte et objektiv, skal du justere T-ringen til dit kameras objektivfatning. Skub den ind og drej, indtil du hører et klik. T-ringen har en robust bajonetflange, der låser for en sikker pasform. Når du har sat T-ringen på dit kamera, er du klar til at tilslutte dit teleskop. Teleskopsiden af ​​T-ringen har gevind, der accepterer en række kameraadaptere, inklusive Celestron T-adapteren. Den adapter, du vælger, afhænger af den type fotografering, du ønsker at lave.

T2-ringen
Canon M-Mount 42 mm T-ring er bearbejdet sort anodiseret aluminium. De indvendige overflader er sorte og blændrede for at give den højeste kontrast. T-ringen har en ribbet overflade for et sikkert greb under trådning/aftrådning. Canon M-Mount 42 mm T-Ring er kompatibel med M42 x 0,75 (T-Thread) kameraadaptere.