Asphen Classic Udsigtskikkert 15-45x60 inkl. højt stativ

Model/Varenr.: A4451PK

1.099 kr. 1.199 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Asphen Classic Udsigtskikkert 15-45x60 inkl. bordstativ
  • 1 x Stativ Fotomate 106

Lagerstatus: På lager

stk.

Asphen Classic 15-45x60 Udsigtskikkert
Asphen Classic udsgitskikkert er ideel til fugle- og naturobservationer til en budgetvenlig pris. Her får du nemlig mulighed for at zoome fra 15-45x, så du kan observere større dyreflokke samtidig med, at du kan zoome helt ind på dyrenes detaljer i landskabet. Du går derfor ikke glip af en eneste detalje i naturen med en Asphen Classic udsigtskikkert.

Prisvenlig udsigtskikkert
Udsigtskikkerten har et stort synsfelt, der gør, at du ser et godt udsnit af naturen gennem okularet. Med en 60 mm fully multi-coated objektivlinse får du gode billeder med høj kontrast af naturens mange detaljer. Linsens størrelse i kombination med gode belægninger sikrer dig skarpe billeder af det, du observerer.

Derudover resulterer den 60 mm frontlinse i et kompakt design. Det gør kikkerten handy og nem at have med på farten. Den kan transporteres i den medfølgende taske. Det høje stativ, der også medfølger, er let at slå op samt slå sammen igen. Dette kan også pakkes helt sammen, og transporteres i den medfølgende taske til stativet.

Kikkerten er vandafvisende, og derfor ideel at medbringe til alle slags udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene. Twist-up øjestykket gør det let at udnytte kikkerens fulde synsfelt både med og uden briller. Den er derfor velegnet til brug både med og uden briller.

Fotografering med Asphen Classic

Smartphone
Du kan tage billeder af dine observeringer med din smartphone. Det gøres let og simpelt via en smartphoneadapter. Adapteren placeres på okularet, hvorefter du monterer din smartphone heri.

Specifikationer

  • Bak-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Vandafvisende
  • Twist-up øjestykke
     
Model 15-45x60
Forstørrelse 15-45x
Objektivdiameter 60 mm
Synsfelt v/1000m 20-40 m
Vægt kikkert + stativ 900 g + 1300 g
Nærfokusering fra 15 meter
Tubus Længde 30 cm
Garanti 2 år
Pakken består af Asphen Classic Udsigtskikkert, kikkerttaske, dæksler, Fotomate 106 stativ og stativtaske