Helios Fieldmaster Udsigtskikkert 25-75x90

Pris fra 2.199 kr.


Helios Fieldmaster Udsigtskikkert
Fieldmaster udsigtskikkert har et zoom interval på 25x75x. Den kan derfor forstørre op til 75x, hvilket er mere end den klassiske udsigtskikkert. Du får derfor mulighed for at komme endnu tættere på naturens mange detaljer med en Fieldmaster udsigtskikkert. Den er ideel til både landskabobservation og spotting af rådyre på marken samt skibene på havet.


Lysstærk udsigtskikkert
Denne udsigtskikkert er meget lysstærk grundet den store frontlinse på 90 mm. Det betyder, at kikkerten har en høj lystransmission, som sikrer lyse og klare billeder uanset vejrforholdnene. Du vil opleve detaljerige billeder selv i skumringen og tusmørke, og den er derfor ideel til at spotte rådyr i disse timer. Derudover bidrager kikkertens BAK-4 prismer og fully multicoated optik til den høje lystransmission og sikrer dig god kontrast.

Med et zoom interval på 25-75x er udsigtskikkerten både ideel til landskabsobservation, hvor du har et bredere synsfelt til at spotte større dyreflokke samtidig med, at du kan zoome helt ind på de enkelte rådyrs detaljer med en forstørrelse på 75x. Derudover har den et langt øjestykke med gummi, som gør det behageligt at observere i længere tid. Øjestykket kan foldes ned og den kan derfor bruges både med og uden briller.

Udsigtskikkertens opbybgning
Udsigtskikkerten er fremstillet i letvægts polycarbonat beklædt med sort gummi for at beskytte mod stød. Samtidig sikrer det dig et godt greb om kikkerten, når du skal montere den på stativ eller påsætte tasken. Grundet letvægtsmaterialerne er udsigtskikkerten også velegnet til at have med i felten trods den store frontlinse. Du kan nemt have den med på farten i den medfølgende taske.

Da den er vandtæt og nitrogenfyldt, som gør den dugfri, kan du medbringe den i alt slags vejr. Den er derfor perfekt til alle udendørsaktiviteter. Sidst gør den roterbare tubus udsigtskikkerten velegnet til jægeren, der søger en stabil, robust og lysstærk udsigtskikkert.

Fotografering med Helios Fieldmaster
Smartphone
A
anvend en smartphoneadapter for at tage billeder med din smartphone. Denne skal blot fastsættes på okularet, og så er du klar til at tage billeder med din telefon. 

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fully multicoatet optik
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt og dugfri
  • Inkl. transporttaske
     
Model 25-75x90
Forstørrelse 25-75x
Objektivdiameter 90 mm
Synsfelt v/1000 m 28-14 m
Vægt 1800 g
Nærfokusering fra 10 m
Garanti 5 år
Pakken består af HElios Fieldmaster udsigtskikkert, transporttaske og dæksler