Celestron NexStar 5SE Teleskop

Model/Varenr.: C11036

10.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 8-10 dage
stk.

Celestron NexStar 5SE Teleskop
NexStar 5SE er et ideelt teleskop til astronomiske observationer samt fotografering af himmelobjekter. NexStar 5SE har alle de funktioner, som du også finder i Celestrons mest avancerede GoTo teleskoper, såsom Sky Tour funktion, Sky Align teknologi, Starbright XLT coating og en database med mere end 40.000 objekter indlagt. Uanset om du er en erfaren astronom på udkig efter et transportablet og handy teleskop med avancerede funktioner, eller lige du lige er startet på dit astronomiske eventyr, vil NexStar SE give dig en fantastisk oplevelse af universt fænomener.

Udforsk nattehimlen
NexStar 5SE har en tubus diameter på 125 mm. Det betyder, at den samler 56% mere lys end NexStar 4SE. Stjernekikkertens store tubus og høje lystransmission gør det muligt at observere det bedste, som solsytemet har at tilbyde: Saturns ringe, Skybånene på Jupiter, Månens overflade. Derudover kan du udforske hundredevis af stjerner i Hercules-kuglehoben, Orion tågen, spiralarme af Whirlpool Galaxy og meget mere. Du kan derfor også observere nogle af de klare stjernetåger med NexStar 5SE.

Den fantastiske Starbright XLT coating, som du finder på alle NexStar SE teleskoperne, sikrer dig kontrastfyldige billeder af himmelobjekterne. XLT coating har en lystransmission på 95%, og det giver dig mulighed for at se masser af detaljer samt tage fantastiske billeder, af det du observerer. Det er derfor den bedste type belægning, som stjernekikkerter kan have.

Datastyret teleskop

Stjernekikkerten er motorstyret, og du styrer den ved hjælp af håndkontrollen. NexStar+ håndkontrollen indeholder en database med mere end 40.000 forskellige himmelobjekter, som du kan nærstudere. Du kan også vælge at tage på en Sky Tour, og lade dit teleskop vise dig de bedste objekter, som er synlige i øjeblikket.

Justering af dit teleskop er også enkelt og smertefrit takket være Sky Align. Denne proces gør justering så let som 1-2-3: centrer blot tre lyse objekter i dit okular og tryk på ALIGN. For endnu nemmere justering, vedhæft vores StarSense AutoAlign, og din NexStar SE justerer sig selv. Giv dit teleskop GPS-koordinater med SkySync, eller tilføj automatisk justering med StarSense AutoAlign.

Hvert GoTo stjernekikkert skal kalibreres (alignment) inden det kan anvendes. 
1.  Angiv dato, tid og sted
2. Ret teleskopet mod 3 valgfrie stjerner
og du er klar til at observere.

The SkyLevel 1 Planetarium software  til at udforske universet med på din pc og udskrive brugerdefinerede stjerne diagrammer af himlen medfølger alle Nexstar modeller.

Fotografering med NexStar 5SE
NexStar 5SE stjernekikkert har en direkte kamera tilslutning, som giver dig mulighed for at tage en række tidsbestemte billeder med dit SLR kamera, hvilket gør det muligst at tage kort-eksponeringbilleder. Derudover kan du også anvende en smartphone adapter, så du kan tage billeder med din telefon. Sidst kan du anvende et af Celestron NexImage kameraer.
 

Objektivdiameter 125mm
Brændvidde f/1250  f/10
Okularer, 1.25" 25mm(50x)
Højeste brugbare forstørrelse 300x
Søger Starpointer
Software "The Sky" level one - cd rom
Database håndkontrol knap 40.000 objekter
Samlet Vægt

12,5 kg

Pakken består af Tubus 125 mm | GoTo montering og stativ | Star Pointer rødpunktssøger | 25 mm okular 1,25" | Sky Level 1 CD | Engelsk manual
Titel Type Størrelse Manual
NexStar-5SE-Manual.pdf PDF 3.26MB Manual