Celestron NexStar 6SE Teleskop

Model/Varenr.: C11068

9.995 kr. 11.995 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron NexStar 6SE Teleskop
Nexstar 6SE er et ideelt teleskop til astronomiske observationer samt fotografering af objekter. Det er perfekt til observation af alle typer objekter, men med en tubus størrelse på150 mm vil det være oplagt at nærstudere galakser, gaståger og andre deep-sky objekter. Teleskopet er kompakt og let transportabelt, da det er et Schmidt-Cassegrain teleskop. Det har derfor en samlet vægt på kun 13,7 kg. Derudover er det motorstyret, så du let kan navigere rundt på nattehimlen med håndkontrollen.

Observer deep-sky
Stjernekikkerten samler så meget lys med grundet en tubus diameter på 150 mm. Det betyder, at fjerne DSO'er, såsom Ringtågen i Lyra eller Håndvægttågen, bliver smukt synlige, og kuglehobe, såsom M13, opløses i et væld af individuelle stjerner ved deres kanter. Planetobservation giver rige detaljer i billeder af Saturn, Jupiter, Venus og Mars. Det er derfor et ideelt teleskop til observation af både nære og fjerne himmelobjekter. Med Celestrons fremragende StarBright XLT coating er du sikker på at få fremragende billeder af nattehimlens mange objekter.

Datastyret teleskop

NexStar 6SE har alle de funktioner, som du også finder i Celestrons mest avancerede GoTo teleskoper, såsom Sky Tour funktion, Sky Align teknologi og en database med mere end 40000 objekter indlagt. Der er RS-232 til styring fra PC og til opgradering af håndkontrol. AUX til GPS modul. Autoguideport til automatisk autoguiding. SkyAlign-teknologien får dit teleskop justeret og klar til at observere på få minutter. Selvom du ikke er bekendt med nattehimlen, kan du nemt justere dit teleskop på tre lyse objekter.

Hvert GoTo stjernekikkert skal kalibreres (alignment) inden det kan anvendes. 
1.  Angiv dato, tid og sted
2. Ret teleskopet mod 3 valgfrie stjerner
og du er klar til at observere!

NexStar SE teleskoperne har også Celestrons unikke, patenterede enkeltgaffelarmsmontering. Den er perfekt bærbar og gør opsætningen hurtig og nem. Desuden opdeles NexStar SE i flere lette og kompakte dele, hvilket gør den nem at transportere, selv i små køretøjer. Du vil ikke have noget problem med at få NexStar SE til dit foretrukne observationssted eller hurtigt at sætte den op i din baghave.

Astrofotografering med NexStar 6SE
Hvis du ønsker at astrofotografere kan du anvende et NexImage-kamera. Eller eksperimenter med bredfelts astroimaging i deep sky ved at erstatte teleskopets sekundære spejl med et DSLR eller astronomisk CCD-kamera med en Fastar/HyperStar-linsesamling. Fra din første observationssession og i mange år fremover er NexStar SE din betroede følgesvend.
 

Optisk design Schmidt-Cassegrain

Objektivdiameter

150mm

Brændvidde

f/1500  f/10

Coating StarBright XLT Multicoating.

Okularer, 1.25"

25mm(60x)

Højeste brugbare forstørrelse

354x

Søger

Starpointer

Software

"The Sky" level one - cd rom

Database håndkontrol

knap 40.000 objekter

Tubus længde 407 mm

Samlet Vægt

13,7 kg 

Pakken består af 150 mm tubus | GoTo og stativ | SkySync | Starpointer | 25 mm okular 1,25" | Sky Level CD1 | Engelsk manual
 

 

Titel Type Størrelse Manual
NexStar--6SE-8SE-Manual-1.pdf PDF 3.31MB Manual