Celestron NexStar 8SE Teleskop

Model/Varenr.: C11069

14.999 kr. 15.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron NexStar 8SE teleskop
Celestrons signatur teleskop med orange rør kombinerer avancerede funktioner og fremragende optik i ét brugervenligt system; NexStar 8SE. Det er det perfekte valg til dit første seriøse teleskop, hvis du ønsker at komme helt tæt på planeterne, stjernetåger, gaståger, galakser og meget mere. Med en 200 mm tubus får du 78% mere lys ind end en 6" model, og den er derfor også ideel til astrofotografering. Derudover har den et meget kompakt design med en samlet vægt på kun ca. 15 kg. Du kan derfor nemt transportere din NexStar 8SE.

Udforsk nattehimlen
Med en tubus på 200 mm (og en Starbright XLT coating) er du sikker på at få fremragende billeder af universets mange fænomener. Det betyder, at fjerne DSO'er, såsom Ringtågen i Lyra eller Håndvægttågen, bliver smukt synlige, og kuglehobe, såsom M13, opløses i et væld af individuelle stjerner ved deres kanter. Derudover vil du tydeligt kunne observere Cassinis division i Saturns ringe, skybåndene på Jupiter og Den Store Røde Plet. Ud over solsystemet vil din 8SE vise dig hundredvis af præcise stjerner i Hercules-kuglehoben, spiralarme fra Whirlpool Galaxy og meget mere. Og glem ikke Månen - du vil se kratere og geografiske træk som aldrig før.

Datastyret teleskop
Stjernekikkerten er perfekt bærbar og gør opsætningen hurtig og nem. NexStar 8SE kan opdeles i flere lette og kompakte dele, hvilket gør den nem at transportere - selv i små køretøjer. Du vil ikke have noget problem med at få NexStar 8SE til dit foretrukne observationssted eller hurtigt at sætte den op i din baghave.

Robust konstruktion af komponenter af høj kvalitet giver NexStar 8SE den pege- og sporingsnøjagtighed, der er nødvendig for at observere og følge dine yndlingsmål med lethed. Brug den medfølgende NexStar+ håndbetjening til at lokalisere over 40.000 himmellegemer, eller tag en Sky Tour og lad dit teleskop vise dig de bedste objekter, der er synlige i øjeblikket. Justering af dit teleskop er også enkelt og smertefrit takket være SkyAlign. Denne proces gør justering så let som 1-2-3: centrer blot tre lyse objekter i dit okular og tryk på ALIGN. For endnu nemmere justering, vedhæft vores StarSense AutoAlign og din NexStar SE justerer sig selv.


Porte:
RS-232 til styring fra PC og til opgradering af håndkontrol. AUX til GPS modul. Autoguideport til automatisk autoguiding

Stjernekikkerten har SKY ALIGN  - en enkel vej til stjernerne
Hvert GOTO stjernekikkert skal kalibreres (alignment) inden det kan anvendes. 
1.  Angiv dato, tid og sted
2. Ret teleskopet mod 3 valgfrie stjerner og du er klar til at observere!

Teleskopet bruger 8 AA batterier (ikke inkluderet) eller en ekstern strømforsyning (sælges separat). Der kan tilkøbes en Powertank eller en strømforsyning til 220v.

Fotografering

Hvis du er interesseret i astrofotografering, er NexStar 8SE Fastar-compatible til ultrahurtig wide field billeder. Der er derfor ikke et bedre valg end en NexStar 8SE parret med et af vores NexImage-kameraer, hvis du ønsker fantastiske billeder af planeter og deep sky objekter. Stjernekikkerten har også en direkte kamera tilslutning, som giver dig mulighed for at tage en række tidsbestemte billeder med dit SLR kamera, hvilket gør det muligst at tage kort-eksponeringbilleder.
 

 

Objektivdiameter

203mm

Brændvidde

2032  f/10

Okularer, 1.25"

25mm (81x)

Højeste brugbare forstørrelse

480x

Søger

Starpointer

Software

"The Sky" level one - cd rom

Database håndkontrol

Knap 40.000 objekter

Samlet Vægt

14,9 kg

Pakken består af 203 mm tubus | GoTo montering og stativ | Star Pointer rødpunktssøger | 25 mm okular 1,25" | Sky Level 1 CD | Engelsk manual
 

 

Titel Type Størrelse Manual
NexStar--6SE-8SE-Manual.pdf PDF 3.31MB Manual
NexStar--6SE-8SE-Quick-Guide.pdf PDF 1.51MB Manual