Carson Urmagerlup sæt

Model/Varenr.: CS118ML20

199 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Carson Urmagerlup sæt
Carson urmagerlup-sæt med smartphoneadapter er et komplet sæt med 4 urmagerlupper med forskellig forstørrelse, samtidig er der en smartphone-clips med.

Urmagerlupperne har forstørrelser på: 4,5x, 6,5x, 8x og 13x, som er de mest brugte. Desuden kan du med disse lupper ikke kun bringe motivene nærmere, men også fange dem med din smartphone. Smartphone-clipsen er under alle omstændigheder kompatibelt med følgende telefoner: Samsung, iPhone, Huawei, Google Pixel og LG.


Urmagerluppen er ideel til observationer af smykker og perler og for eksempel til reparation af ure. Derudover kan disse lupper også bruges til at se insekter, planter, mønter, frimærker og meget mere.

For at bruge urmagerluppen skal du blot placere dem på øjet. Den behagelige lup passer problemfrit på dit øje, den ovale form forhindrer lys. Dette giver dig mulighed for at fokusere optimalt på objektet. Hvis du vil bruge urmagerluppen med din smartphone, skal du fjerne gummiøjestykke fra luppen og sætte smartphoneklemmen på. Åbn derefter kamerafunktionen på din mobile enhed, og vedhæft klippet til din telefon. Nu kan du registrere alle dine observationer og gemme dem for evigt.

Der medfølger i pakken:
4 stk urmagerlup
Forstørrelser:  4.5x, 6.5x, 8x, 13x
1 stk  Smartphone Clip

Specifikationer

  • Linsediameter: 20 mm
  • Materiale: akryl