• Telefonisk vejledning
 • 100% dansk webshop og butik
 • 1-2 dages lynhurtig levering
 • 5 stjerner på Trustpilot

Vortex

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Find produkter fra Vortex Optics her

Som en af de største brands indenfor kikkerter, afstandsmålere og udsigtskikkerter forstår Vortex i den grad at lave fremragende kvalitet. Når det gælder optisk kvalitet og ergonomisk design, ligger Vortex Optics nemlig højt oppe på skalaen. De er især populære for deres serier:

 • Vortex Viper
 • Vortex Diamondback
 • Vortex Solo
 • Vortex Fury
 • Vortex Crossfire

 

Alle Vortex-kikkerter har selvfølgelig en yderst imponerende optisk evne. Du kan finde alle modellerne i vores udvalg her på siden. Det gælder, uanset om du er på udkig efter håndkikkerter, udsigtskikkerter, afstandsmålere eller kikkertseler fra Vortex Optics. Hele udvalget byder på:
 

 • Bæreremme
 • Tasker
 • Stativer
 • Kikkerter til forskellige formål
 • Afstandsmålere

Hvad er historien bag Vortex Optics?

Da grundlæggerne bag Vortex Optics, Dan og Margie Hamilton, flytter til Wisconsin i USA, åbner de en lille forretning med jagt- og outdoorudstyr. Året er 1986. Fokus er god kundepleje og kvalitetsoptik til skarpe priser. Det betød, at deres kunder altid kunne forvente den bedste oplevelse og kyndig rådgivning. 
 

I dag, mere end 30 år senere, har den lille forretning udviklet sig et anerkendt brand verden over. Selvom forretningen er blevet større, har Vortex Optics fra starten haft en klar opfattelse af, at de ville holde fast i butikkens grundlæggende værdier. Derfor er Vortex Optics stadig familieejet og tilbyder fantastisk kvalitet til små penge.

Derfor er Vortex Optics et godt valg

Vortex Optics er et populært valg blandt mange personer, der elsker at opholde sig i naturen. Og det forstår vi godt hos Kikkertland. For den amerikanske producent af optik udvikler og designer noget af det bedste outdoorudstyr på markedet.
 

Faktisk laver Vortex Optics ikke kun optik og udstyr til én hobby eller interesse - tværtimod. Du kan nemlig finde et bredt sortiment af optik og udstyr, som altsammen er gode redskaber til livet i det fri. Der er dermed ikke kun modeller til jagt, men en bred palette af produkter til forskellige behov.
 

Og uanset hvad du vælger, garanterer vi, at der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Selv hvis du vælger en taske eller et stativ til en skarp pris, får du stadig masser af god kvalitet. Husk også at holde dit udstyr beskyttet i en praktisk taske eller med et smart stativ.

Vortex Optics: VIP-garanti i 30 år

Ordet ‘VIP’ har ikke den helt samme betydning hos Vortex Optics, som den har hos mange andre. VIP står i denne sammenhæng for ‘Very Important Promise’ - altså et meget vigtigt løfte. Og her er der tale om deres 30 års VIP-garanti, som medfølger på alle Vortex Optics produkter inden for optik. Så er du sikret optik, der ikke bare virker nu men også i fremtiden.
 

Denne garanti har Vortex haft stort set siden virksomheden blev grundlagt tilbage i 1986. Derfor er det også en af de særlige punkter, som Vortex Optics er blevet kendt for. Udforsk derfor udvalget af optik fra Vortex hos Kikkertland, og bestil topkvalitet til gode priser.
 

Køber du et produkt fra Vortex, kan du derfor være helt sikker på, at du altid er dækket godt ind med 30 års garanti på optikken. Derudover er der 15 års garanti på tasker. 

Se ekstra godt med en Vortex-kikkert

Kikkerterne er ikke bare vandtætte og dugfrie, så de optiske elementer er beskyttet ved høje temperaturændringer. De har også en knivskarp og højopløselig billedkvalitet. Det er takket være en kontrastfuld og farverig farvegengivelse gennem gode prismer og belægning på linser. Samtidig er dit syn skarpt i midten og helt ud til kanten af billedet.

Vortex-kikkerter til jagt

Går du på jagt tidligt om morgenen, hvor solen stadig ikke er stået helt op? Så kan du eksempelvis vælge en 8x42 eller 10x42 Vortex-kikkert, som er vores anbefalede valg til jagt. Med fasekorrigerede bak-4 prismer og multi coatet optik får du et klart og lyst billede under de fleste forhold. Udforsk blandt andet disse modeller af Vortex-kikkerter til jagt:

 • Vortex Viper
 • Vortex Crossfire HD
 • Vortex Diamondback HD

Se også vores store udvalg af jagtudstyr og jagtknive

Udsigtskikkert, afstandsmåler eller monokikkert? 

Hos Kikkertland kan du finde et utroligt bredt sortiment af kikkerter fra Vortex Optics. Vi har nemlig mere end bare de almindelige kikkerter. Du kan blandt andet tage et kig på vores udvalg af:

 • Udsigtskikkerter: Med den ekstra store forstørrelse kan du se helt skarpt på objekter, der er meget langt væk. Her får du brug for et kikkertstativ til at holde kikkertens billede stille.
   
 • Afstandsmålere: De praktiske afstandsmålere fra Vortex giver dig mulighed for at måle præcise afstande til det, du kigger på. En meget praktisk funktion i mange situationer som fx jagt og golf.
   
 • Monokikkerter: Med en kompakt Vortex-monokikkert blandt dit outdoorudstyr, har du mulighed for altid at have en kikkert med på farten, som lader dig forstørre og se skarpt på dine omgivelser. Den fylder kun det halve af en almindelig håndkikkert og er derfor let at have med.

Sådan vælger du den rigtige kikkert

Er du på udkig efter en stabil kikkert, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Det gælder, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Det er derfor altid en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad din kikkert skal opfylde af krav. Overordnet er der tre punkter, du bør se på:
 

Formål: Hvad vil du gerne bruge kikkerten til? Skal den med på jagt, hvor pulsen kan gå højt, er det til rejser og safari eller afslappende fuglekiggeri? Fuglekikkerter skal typisk have en korrekt farvegengivelse, imens jægere er gladere for en lysstærk kikkert.
 

Forstørrelse: Hvor lange distancer skal du være i stand til at se? For eksempel vil en kikkert med betegnelsen 8x42 betyde, at billedet forstørrer 8 gange, og diameteren er 42 millimeter. Kigger du efter et objekt der er 100 meter væk, vil din kikkert således få det til at se ud som om, at objektet kun er 12,5 meter væk. 

Jo større diameter, jo lysere synsfelt. Jo højere forstørrelse, jo tættere vil objektet se ud til at være.
 

Vægt: Skal kikkerten primært hænge om halsen, er der stor forskel på, om den vejer 500 gram eller 1.000 gram. Derudover kan det også være sværere at holde en tung kikkert stille med hånden. Så bør du overveje at montere den på et stativ frem for at holde den i hånden.
 

Til de fleste observationer vil en kikkert med 8 eller 10 gange forstørrelse være det almindelige valg. Og selvom det kan være fristende at købe en kikkert med højere forstørrelse, er det ikke nødvendigvis det bedste køb. Medmindre der bruges et stativ. Kikkerten skal nemlig gerne passe til det formål, som du skal bruge den til og kunne holdes stille uden billedet bliver rystet. Du kan derfor med fordel taget et kig på vores guide til valg af kikkert her.

Køb produkter fra Vortex Optics hos Kikkertland

Hos Kikkertland tilbyder vi altid hurtig levering, nem ombytning samt kyndig og personlig vejledning. Vi har nemlig mange års erfaring med at finde og tilbyde de bedste kikkerter til dig og vores andre kunder. Ligeledes er vi vante til at rådgive og lave guides til vores kunder, så du kan være sikker på at gøre det rigtige køb. 
 

Kontakt os på telefon 96 30 34 09, og lad vores specialister råde og vejlede dig om det bedste valg af kikkert. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Aalborg.