• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Vortex

Skal du på eventyr i naturen? Eller måske på jagt med vennerne? Så er det essentielt, at du kan se tydeligt og klart på både korte og lange afstande. Er der et brand, der lever op til de krav, så er det Vortex Optics. Det amerikanske brand er især kendt for dets kikkerter og tilbehør, og du får altid 30 års garanti. Her står de nemlig inde for høj kvalitet og høj tilfredshed. 


På denne side kan du bl.a. finde en
jagtkikkert, naturkikkert eller fuglekikkert fra Vortex. Ved du ikke, hvilken kikkert du skal vælge? Se vores guide længere nede på siden. Køb din nye kikkert i dag hos Kikkertland!

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Find produkter fra Vortex Optics her

Når det gælder optisk kvalitet og ergonomisk design, ligger Vortex højt oppe på skalaen. Som en af de største brands indenfor kikkerter, afstandsmålere og udsigtskikkerter forstår Vortex at lave fremragende kvalitet. De er især populære for deres Vortex Viper, Diamondback, Solo, Fury og Crossfire - alle nævnte modeller er kikkerter med høj billedkvalitet. Find modellerne i vores udvalg.
 

Hos Kikkertland vægter vi også høj kvalitet. Derfor tilbyder vi bl.a. håndkikkerter, udsigtskikkerter, afstandsmåler og kikkertseler fra Vortex Optics.
 

I vores sortiment fra Vortex kan du bl.a. finde:

- Bærerem
- Tasker
- Stativer
- Kikkerter til forskellige formål
- Afstandsmålere

Hvad er historien bag Vortex Optics?

Da Dan og Margie Hamilton flytter til Wisconsin i USA, åbner de en lille forretning med jagt- og outdoor udstyr. Året er 1986. Fokus er god kundepleje og kvalitetsoptik til gode priser. Det betød, at deres kunder altid kunne forvente den bedste oplevelse og kyndig rådgivning. 
 

I dag, mere end 30 år senere, har den lille forretning udviklet sig et anerkendt brand verden over. Selvom forretningen er blevet større, har Vortex Optics fra starten af haft en klar opfattelse af, at de ville holde fast i butikkens værdier. Derfor er Vortex Optics stadig familieejet og tilbyder fantastisk kvalitet til små penge.

Derfor er Vortex Optics et godt valg

Mange fugle-entusiaster, jægere og naturelskere er faldet for Vortex. Hos det amerikanske brand ved de også, at de laver noget af det bedste outdoor udstyr på markedet.
 

Har du en følelse af, at Vortex kun laver produkter til bestemte hobbyer og interesser? Så tager du fejl. Hos Vortex har de generelt set tre kategorier: jagt, taktisk optik og optiske produkter til fuglekiggeri. Dermed er der ikke kun modeller til jagt, men en bred palette af produkter til forskellige behov.
 

Om du er ornitolog, jæger eller bare glad for naturen, så kan du få alle dele endnu tættere på med produkter fra Vortex. Her er der ikke gået på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Selv hvis du vælger en taske eller et stativ til en billig pris, får du stadig masser af god kvalitet. Vortex’ filosofi er, at du kan købe outdoor udstyr til overkommelige priser. Det gør Vortex til en stærk konkurrent. Holdbarhed? Den varer ved.
 

Hold dit udstyr beskyttet og skarpt med en praktisk taske eller et smart stativ.

Kvalitet der kan ses - hele livet

Når du hører ordet “VIP”, tænker du sikkert på røde løbere og “Very Important Person”. Det er dog ikke tilfældet med Vortex. På al optik medfølger der nemlig en livstidsgaranti, der holder i 30 år. Og derfor finder du betegnelsen Vortex VIP Warranty. VIP står for “Very Important Promise.” Her er du som kunde sikret en optik, der ikke bare virker nu, men også til al fremtid.
 

Denne garanti har Vortex haft stort set siden virksomheden blev grundlagt. Derfor er det også en af de særlige punkter, som Vortex er blevet kendt for. Sort på hvidt betyder garantien, at alle mulige former for defekter bliver dækket.
 

Oplever du en mekanisk fejl i din kikkert eller taske - 15 år efter du købte den - så har du altså stadig garanti. Om fejlen er selvforskyldt eller ej. Køber du et produkt fra Vortex, kan du derfor være helt sikker på, at du altid kan få dækket reparationen eller ombytningen.

Se ekstra godt med Vortex kikkert

Kikkerterne er ikke bare vandtætte og dugfrie, så de optiske elementer er beskyttet ved høje temperaturændringer. Du får også en knivskarp og højopløselig billedkvalitet. Det er takket være en kontrastfuld og farverig farvegengivelse. Samtidig er dit syn skarpt i både midten af billedet, hjørnerne og siderne.
 

Skal du tidligt op i morgen og på jagt? Vælg for eksempel en Vortex kikkert 8x26 eller 10x26. Med fasekorrigerede bak-4 prismer og multi coatet optik får du et klart og lyst billede. Den lette og kompakte størrelse passer let i lommen, tasken eller rygsækken. Perfekt til jagt, sport, natur og rejseliv.
 

Hvad med et eventyr til Sydafrika eller en tur med danske fugle? Så er en kikkert fra Diamondback-serien i 8x28 eller 10x28 måske noget for dig. Den fungerer både som kikkert til rejsen, jagt, fugle og natur. Med både fasekorrigerede bak-4 prismer og "dielectric coating" på prismer er du sikret et fantastisk, klart billede.
 

Se også vores store udvalg af jagtudstyr og jagtknive

Sådan vælger du den rigtige kikkert

Er du på udkig efter en stabil kikkert? Om du er nybegynder eller erfaren, så er det altid en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad din kikkert skal opfylde. Overordnet er der tre punkter, du bør se på:
 

Formål: Hvad vil du gerne bruge kikkerten til? Skal den med på jagt, hvor pulsen kan gå højt, er det til rejser og safari eller afslappende fuglekiggeri? Fuglekikkerter skal typisk have en korrekt farvegengivelse, imens jægere er gladere for en lysstærk kikkert.
 

Forstørrelse: Hvor lange distancer skal du være i stand til at se? For eksempel vil en kikkert med betegnelsen 8x42 betyde, at billedet forstørrer 8 gange, og diameteren er 42 mm. Kigger du efter et dyr, der er 100 meter væk, vil din kikkert således få det til at se ud som om, at dyret kun er 12,5 meter væk. Jo større diameter, jo lysere synsfelt.
 

Vægt: Skal kikkerten primært hænge om halsen, er der stor forskel på, om den vejer 500 gram eller 1.000 gram. Desto tungere den er, jo sværere kan det også være at holde kikkerten stabil. 
 

Jo større, des bedre. Og så alligevel ikke. Til de fleste observationer vil 8x eller 10x forstørrelse være ganske fint. Selvom det kan være fristende at købe en kikkert med høj forstørrelse, er det ikke nødvendigvis det bedste valg. I stedet skal forstørrelsen helst passe til det, kikkerten skal blive brugt til. 
 

Få en mere detaljeret guide af kikkert her.

Køb Vortex hos Kikkertland

Skal din nye kikkert eller tilbehør fra Vortex være fra Kikkertland? Så får du ikke bare god kvalitet; vi tilbyder også hurtig levering, nem ombytning og kyndig rådgivning. Vi har nemlig mange års erfaring med at finde og tilbyde de bedste kikkerter til dig. Ligeledes er vi vante til at rådgive og lave guides til vores kunder, så du kan være sikker på at gøre det rigtige køb. 
 

Vores specialister kan råde og vejlede dig om det bedste valg af kikkert. Alt du skal gøre er at kontakte os på tlf. 96 30 34 09. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Aalborg. 


 

Trustpilot