Kobe WP Kikkert

599 kr. 999 kr.


Kobe WP kikkert
Kobe WP kikkert anbefales til dig, der ønsker en alsidig begynder-kikkert til en budgetvenlig pris. Kikkerten egner sig til alle typer naturobservationer. Derfor er den ideel til dig, der både ønsker at nærstudere naturens detaljer, dyrenes kendetegn og måske endda havets fartøjer.


Den klassiske kikkert

Kobe WP både ligner - og er, en klassiker fremstillet i kvalitetsmaterialer.  Kikkertens BAK-4 prismer og multi-coatede linser sikrer et lyst og klart billede med god kontrast. Det betyder, at den vil være ideel til både natur og dyre observationer. Det kan endda anbefales at medbringe den til sportsbegivenheder, så du kan følge med på tæt hold.


Kikkertens opbygning
Yderst er kikkerten belagt med gummi, som giver dig et godt greb om kikkerten uanset om du anvender den om sommeren eller om vinteren med vanter på. Midt på kikkerten sidder centerfokuseringen. Denne bruger du, når du har spottet dyret og ønsker at stille skarpt på detaljerne. Centerfokuseringen kan let betjenes med én hånd, og du kan derfor hurtigt stille skarpt, når du skal flytte fokus fra rådyret til fuglen.

Twist-up øjestykkerne gør det behageligt at anvende kikkerten både med og uden briller. Det er derfor ikke nødvendigt at tage brillerne af, når du skal observere naturen med Kobe WP. Øjestykkerne drejer gnidningsfrit op og ned, og du kan derfor hurtigt indstille disse efter dit behov. Med en vægt på kun 578 gram vil du kunne medbringe kikkerten til diverse udendørsaktiviteter - og ugeneret have den hængende om halsen, så du altid er klar, når rådyret springer frem fra busken eller fuglen lander i træet.

Derudover er Kobe WP vandtæt ned til 50 cm. Den er derfor en perfekt følgesvend, når du skal trodse vejr og vind for at få de bedste observeringer af naturens dyreliv.


Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt   
 
Model  8x42  10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 110 m/1000 m 102 m/1000 m
Vægt 578 g 578 g
Nærfokusering 3 m 3 m
Mål 154 x 53 x 128 mm 154 x 53 x 128 mm
Vandtæt/ nitrogenfyldt 0,5 m i 10 min 0,5 m i 10 min
Garanti 5 år 5 år
Pakken består af Kobe WP kikkert, taske, rem, microfiberklud og dæksler