GPO Passion 56 Kikkert

Pris fra 5.499 kr.


GPO Passion 56 Kikkert 
Passion 56 kikkerten er den ultimative løsning til dig, der søger en exceptionel ydeevne under de mest udfordrende forhold med svagt lys. Designet til at udmærke sig i næsten mørke omgivelser, er Passion 56 kikkerten finjusteret til at opnår den højest mulige lystransmission. Du kan derfor observere dine omgivelser med hidtil uset klarhed, selv i skumring og tusmørke. Dette gør kikkerten særdeles velegnet til jagt, hvor lysforholdene ikke er optimale.

Ideel jagtkikkert
Ved at udnytte kraften fra specielle GPObright-linsebelægninger med høj transmission og et tilpasset Abbe-Koenig prismesystem producerer denne kikkert billeder med forbløffende detaljer og opløsning. Abbe Koenig prismer er de sværeste at producere, men med Abbe koenig prismer opnår du en væsentlig højere lystransmission, da der er færre interne refleksioner. Det er derfor en prisme, der specielt bruges til jagtkikkerter samt andre kikkerter, der skal bruges i ugunstige lysforhold.

GPObright er en patenteret linsebelægning, som maksimerer lystransmission.
Dette er en vakuumbelægning påført GPO's højtydende linser, som tillader 99,7% af det tilgængelige lys at passere gennem hver optisk overflade. Dette betyder, at den samlede lystransmission for Passion 56 kikkerten kan overstige 92%, hvilket gør den "lyse" selv under de laveste lysforhold.


Du vil derfor opleve et billede med rig kontrast, masser af detaljer og skarphed fra kant til kant. Derfor er denne kikkert specielt designet til jagtbrug, hvor du ofte færdes i ugunstige lysforhold.

Kikkertens opbygning

GPO lægger vægt på et moderne og ergonomisk design, og derfor er kikkerten designet således, at den er behagelig at anvende i længere tid. Derudover har den et magnesium hus med gummiarmering udenpå. Det giver dig et godt fast greb selv med handsker eller i dårligt vejr.

I hjertet af Passion 56 kikkerten ligger dens kraftfulde kombination af et 56 mm objektiv og 8x eller 10x forstørrelse.
Denne dynamiske parring skaber en imponerende udgangspupildiameter på 7 mm, hvilket sikrer, at en generøs lysstråle når dit øje, hvilket forbedrer din synlighed under forhold, der engang blev betragtet som uoverkommelige.


Det store grebsvenlige fokuseringshjul gør fokusering særlig let. Det vil defor være nemt for dig hurtigt at skifte fokus mellem to observationer, såfremt du studerer en større dyreflok eller skal skifte fokus fra land til himmel. Derudover har kikkerten twist-up øjestykker, som gør den ideel at bruge både med og uden briller.


Sidst er Passion kikkerten vandtæt og nitrogenfyldt. Du kan derfor medbringe den til alle udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene.

Specifikationer

  • GPObright belægning
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt
     

Model 8x56 10x56
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 56 mm 56 mm
Synsfelt 129 m/1000 m 114 m/1000 m
Nærfokusering  2,3 meter 2,5 meter
Vægt 1.245 g 1.245 g
Mål 192x158 mm 192x158 mm
Pupilafstand 57-75 mm 57-75 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af GPO Passion 56 Kikkert, renseklud, hardcase etui, neopren rem og dæksler