Jaeger Elite 26 mm Kikkert

Model/Varenr.: A4791

699 kr.


Jaeger Elite 26 mm Kikkert
Jaeger Elite 26 mm er den ideelle rejsemakker til dig, der ønsker en kompakt og handy kikkert, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jaeger er et kvalitetsmærke, og du er derfor sikker på at få skarpe og detaljerige billeder med denne minikikkert. Den vejer kun 295 gram, og du kan derfor nemt have den med i lommen eller tasken på dit næste eventyr.

Den Ideelle Minikikkert
Med multicoatede BAK-4 prismer er du sikker på at få et lyst billede med god kontrast. Multicoating betyder nemlig, at samtlige overflader er behandlet for at optimere lystransmissionen - og i sidste ende kikkertens ydeevne. Du vil derfor opleve en god detaljegrad på dyrene og landskabet trods kikkertens kompakte størrelse. Det gør kikkerten til den perfekte følgesvend på dine næste naturoplevelser. Så går du ikke glip af en eneste detalje, som verden har at byde på. Derudover vil den kompakte størrelse også egne sig til sportsbegivenheder, hvor ønsker at komme helt tæt på aktiviteterne. Du kan nemlig nemt at have kikkerten med i lommen grundet den kompakte størrelse.
Kikkerten vil være perfekt at have med på rejse, safari eller på en tur i skoven, da den ikke fylder meget og er nem at have med i tasken eller rygsækken.

Kikkertens Opbygning
Kikkerten er fremstillet i kvalitetsmaterialer med en ydre gummiarmering. Denne armering beskytter kikkertens inderste samtidig med, at du har et godt greb om kikkerten - uanset om det regner eller du har vanter på. Et centerfokuseringshjul gør det let at stille skarpt på objektet, så du kan få alle detaljer med. Da den er vandtæt og dugfri kan du medbringe kikkerten uanset vejret til alle udendørsaktiviteter.

Twist-up øjestykkerne gør kikkerten velegnet både med og uden briller. Bruger du briller lader du øjestykker være nede. Bruger du ikke briller anbefaler vi at twiste øjestykker op, så du får udnyttet kikkertens fulde synsfelt uanset om du bærer briller eller ej.

Specifikationer

  • Multicoated bak-4 prismer
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt
     

Model

8x26

10x26

Forstørrelse

8x

10x

Objektiv linse

26 mm

26 mm

Synfelt

122 m / 1000 m

98 m / 1000 m

Vægt

295 g

295 g

Mål

11,5 x 11 x 3,5 cm

11,5 x 11 x 3,5 cm

Garanti

10 år

10 år

Pakken består af

Jaeger Elite kikkert, taske, rem og dæksler