ZEISS Victory SF 32 Kikkert

Pris fra 18.999 kr.


ZEISS Victory SF 32 Kikkert
ZEISS Victory SF er en fantastisk kikkert med verdensklasse optik, der specielt er designet til birdere og dyreinteresserede. Kikkertens kompakte størrelse, fantastiske lystransmission, SmartFocus Concept og ergonomiske opbygning gør den til din perfekte følgesvend på dyreobservationer og rejser verden over.

Fantastisk optik og stort synsfelt
Da fugle ofte gemmer sig i tæt buskads er det essentielt at have et bredt synsfelt, så du kan spotte enhver bevægelse. Det er også vigtigt hvis du skal følge større dyreflokke samtidig med, at det giver dig den fulde oplvelse af landskabet. Med et exceptionelt bredt synsfelt på 155/1000 meter øger ZEISS standarden for synsfelt med 20% sammenlignet med andre kikkerter.

Den kompakte kikkert har UFL og HT glas. UFL er et optisk system med adskillelige SCHOTT fluorid glas, der sikrer en 100% naturlig farvegengivelse, 90% lystransmission og en uovertruffen skarphed. Derudover har kikkerten HT glas, som er SCHOTT high-transmission glas, der i kombination med fluorid glas sikrer højest mulig lystransmission.

Fluorid glas er det bedste på markedet og derfor vil du få en fantastisk oplevelse af naturen og dyrelivet med en Victory SF kikkert. Selv de mindste detaljer og farvenuancer vil være synlige for dig, så du let kan identificere motivet. En høj lystransmission er ekstremt vigtig hvis du skal spotte fugle, der er gemt bag mørke træer eller hvis du skal observere omkring solopgang og solnedgang. Det sikrer nemlig lyse, detaljerige og skarpe billeder uanset vejrforhold og udsigt.

Foruden fantastiske glas har ZEISS kikkerter også to specielle multi-layered coatings: T* coating og LotuTec coating. T* coating har fokus på lysoptimering, og sikrer derfor strålende billeder selv i mindre optimale lysforhold samt minimerer indre refleksioner. LotuTec coating sikrer, at vand let preller af og snavs let kan fjernes uden spor.

Kikkertens opbygning

Det unikke fokuseringssystem SmartFocus Concept tillader en ekstremt hurtigt indstilling af skarphed. Det har aldrig været lettere og hurtigere at få skarpe billeder. Det kræver blot en drejning på 1,6-1,8 omgange at stille skarpt på forskellige afstande. Med en anti-slip overflade har du et godt greb, der sikrer en præcis indstilling af fokus.

Victory SF har en fantastisk ergonomisk opbygning med det unikke balancesystem ErgoBalance Concept. Det betyder, at tyngdepunktet i kikkerten sidder tæt ved øjestykket og muliggør lange og stabile observationer uden træthed.

Specifikationer

  • HT og FL glas
  • UFL optisk system
  • SmartFocus Concept
  • ErgoBalance Concept
  • 90% lystransmission
  • Produceret i Tyskland
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
     
Model 8x32 10x32
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 32 mm 32 mm
Synsfelt 155 m/1000 m 130 m/1000 m
Nærfokusering  1,5 meter 1,5 meter
Vægt 600 g 590 g
Mål 152x112 mm 150x112 mm
Pupilafstand 54-76 mm 54-76 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af ZEISS Victory SF 32 kikkert, taske, neoprenrem, microfiberklud, dæksler