ZEISS Victory SFL 40 Kikkert

Pris fra 13.699 kr.


ZEISS Victory SFL 40 Kikkert
Med ZEISS SFL-kikkerten kan specielle øjeblikke nemt opleves. Optimeret til at være så let og kompakt som muligt er SFL-kikkerten en perfekt tilføjelse til SF-familien. Og dermed også den ideelle følgesvend til dine næste naturobservationer, hvor du ønsker at se nærmere på rådyrenes karakteristika, skibene i horisonten eller landskabets mange hemmeligheder.

90% lystransmission
Ultra-High-Definition (UHD)-konceptet inkluderer en speciel belægning og et forbedret optisk design, der sikrer, at kikkerten leverer det højeste niveau af detaljer og gengiver farver med naturlig troskab. Dette gør det muligt præcist at identificere de mindste træk i fjerdragten og pålideligt skelne mellem arter.

Med en lystransmission på 90 % og i kombination med ZEISS T* multicoating kan du klart og præcist genkende detaljer i tusmørket, hvilket sikrer, at du fanger hvert øjeblik - selv i mørkere omgivelser. Det betyder, at kikkerten er ideel til jagt, da den vil give dig lyse og klare billeder selv i skumringen. Sidst har kikkertens forreste linser en LotuTec coating, som sikrer, at vand let preller af og snavs let kan fjernes uden spor.

Kikkertens opbygning

SmartFocus-konceptet gør det muligt at fokusere hurtigt og præcist – uden at skulle sprede fingrene. Fokuseringshjulet, der er perfekt placeret i DoubleLink Bridge, tilbyder det højeste niveau af betjeningsergonomi, der kun kræver 1,4 omgange fra tæt fokus til uendeligt og kan drejes præcist selv med handsker på.

Den optimerede ergonomi og en stor udgangspupil giver mulighed for en afslappet og uforstyrret seeroplevelse. Med et synsfelt på op til 140 meter i en afstand af 1.000 meter og en nærmeste fokusafstand på 1,5 meter leverer SFL 8x40 et perfekt overblik kombineret med præcis detaljegenkendelse.

Linsediameteren er reduceret med 2 mm, hvilket gør det muligt at bruge tyndere linseelementer på tættere afstand og dermed reducere kikkertens vægt med op til 20 % og deres volumen med op til 13 % sammenlignet med ZEISS Victory SF-modellerne.

Specifikationer

  • UHD optisk system
  • SmartFocus Concept
  • Produceret i Tyskland
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
     

Model 8x40 10x40
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 40 mm 40 mm
Synsfelt 140 / 1000 m 115 m / 1000 m
Nærfokusering  1,5 m 1,5 meter
Vægt 640 g 640 g
Pupilafstand 52-74 mm 52-74 mm
Lystransmission 90 % 90 %
Operationsdygtig temperatur -20°C til +55 °C -20°C til +55 °C
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af ZEISS Victory SFL kikkert, taske, rem, microfiberklud og dæksler