Sky-Watcher Mercury 70 stjernekikkert inkl. smartphone adapter

Model/Varenr.: H10720PK

1.498 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Sky-Watcher Mercury 70 stjernekikkert
  • 1 x Smartphone Adapter

Lagerstatus: På lager

stk.

Sky-Watcher Mercury 70 stjernekikkert
Med Sky-Watcher Mercury 70 stjernekikkert ("storebror" til Mercury 60) har du en god begynder stjernekikkert med alt, du skal bruge for at udforske Månens mange detaljer og planeternes vidunderlige verden. Den anbefales specielt til nybegynderen, der har en spirende interesse for universets fænomener. Børn fra ca. 6 års alderen kan (med hjælp fra en vokse) starte deres astronomi karriere med denne stjernekikkert.

Stjernekikkerten kommer med et AZ aluminiumsstativ. Det er et letvægtstativ, som er meget brugervenligt. Du kan nemt indstille den på objektet ved at dreje på selve tubus. Der medfølger også to okularer samt en 2x barlow linse. Det giver dig forstørrelserne 28x, 56x, 70x og 140x. Det er passende forstørrelser til stjernekikkerten, som udnytter teleskopets fulde potentiale.

I pakken medfølger en smartphoneadapter. Denne kan du montere på okularet, hvorefter du monterer telefonen i smartphoneadapteren. Nu kan du hurtigt og let tage billeder af dine observationer og forevige momentet.

Udforsk Månen

Stjernekikkerten giver et skarpt billede og en god kontrast. Det vil være oplagt at nærstudere Månens mange dale og toppe. Du vil nemlig få rigtig flotte detaljer med en 140x forstørrelse af Månens kratere. Ønsker du endnu bedre billeder af Månen er det muligt at tilkøbe et månefilter til stjernekikkerten. Udover Månen kan du se de store planeter i vores solsystem såsom Jupiter og de fire klareste måner samt Saturn, hvis ringe også kan anes med en 140x forstørrelse. Ønsker du at nærstudere solen og solpletter skal du tilkøbe et solfilter.


Da stjernekikkerten er et linseteleskop kan det også bruges til landskabsobservationer. Vær opmærksom på at billedet vil være spejlvendt i stjernekikkerten (venstre/højre). For at retvende billedet kan der tilkøbes en vendeprisme.
 

Model Mercury 70
Objektivdiameter 70 mm
Brændvidde 700 mm (f/10)
Okularer, 1.25" 25 mm - 10 mm
Forstørrelser 28x, 56x, 70x, 140x
Pakken består af Tubus 70 mm | AZ aluminiumsstativ | 25 mm og 10 mm okular | 6x24 søger | 2x barlow linse | Smartphoneadapter | Engelsk manual