GPO Passion HD 10x50 Kikkert

Model/Varenr.: GPO144710

9.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 dage
stk.

GPO Passion HD 10x50 Kikkert 
PASSION™ HD kikkerten repræsenterer den absolutte premiumklasse fra GPO. HD-optikdesign kombineret med avancerede flerlagsbelægninger skaber optisk fremragende lystransmission, synsfelt, skarphed fra kant til kant, tæt fokus og farvegengivelse. Det er derfor en kikkert i absolut topklasse, hvor du vil opleve naturen fra en helt ny side.

Fremragende kikkert med HD linsesystem
Kikkerten er fremstillet med HD glas teknologi og har 50 mm linser. Grundet HD optikken i kombination med de store 50 mm linser er kikkerten ekstremt lysstærk. Det medfører blandt andet, at du undgår du farveforvrængninger og i stedet opnår 100% naturlig farvegengivelse, når du studerer landskabets mange nuancer.

HD glas kombineret med flerlagsbelægninger giver kikkerten en lystransmission på 92%. GPObright er en patenteret linsebelægning, som maksimerer lystransmission. Dette er en vakuumbelægning påført GPO's højtydende linser, som tillader 99,7% af det tilgængelige lys at passere gennem hver optisk overflade. Dette betyder, at den samlede lystransmission for Passion HD kikkerten er 92%.

En så høj lystransmission sørger for, at du aldrig går glip af en eneste detalje i naturen, og oplever fremragende detaljegrad og rig kontrast, når du observerer. En lystransmission på 92% og objektivlinser på 50 mm gør også kikkerten velegnet til dig, der skal på jagt i skumringen eller til dig, der ønsker at spotte rådyrene på marken i tusmørket.

Kikkertens opbygning

GPOs PASSIONdrop™ vandafvisende belægning gør kikkerten smuds- og vandafvisende. Den vil derfor være ekstremt nemt at rengøre og objektivlinserne vil altid give dig et klart billede uden snavs til at forstyrre. Den er derudover nitrogenfyldt, så du kan have den med til alle udendørsaktiviteter uanset vejrsituationen.

Den innovative mikrobro byder på høj kvalitet og et meget ergonomisk design.
Kikkerten er handy, burgervenlig og let anvendelig grundet det slanke design, som har fokus på så let betjening som muligt. Magnesiumhuset, den coatede magnesiumbro og trist up aluminiums øjestykker giver maksimal robusthed med minimal vægt. Den er derfor ideel til dine næste vandreture.


Dioptrijusteringen er integreret i det centrale fokuseringshjul for at sikre komfortabel håndtering. Twist-up øjestykkerne gør det muligt at få udnyttet det fulde synsfelt uanset om du bærer briller eller ej.


Specifikationer

  • HD linsesytem
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt
     

Model 10x42
Forstørrelse 10x
Objektivlinse 42 mm
Synsfelt 103 m/1000 m
Nærfokusering  2,8 meter
Vægt 960 g
Mål 175x135 mm
Pupilafstand 58-76 mm
Garanti 10 år
Pakken består af GPO Passion HD 10x50 Kikkert, renseklud, hardcase etui, neopren rem og dæksler
Titel Type Størrelse Manual
Manual_Passion_HD_Kikkerter.pdf PDF 1.99MB Manual