Nikon Monarch M7 Kikkert

4.489 kr.


Nikon Monarch M7 Kikkert
Uanset om du er til natur eller dyreliv, så er Nikon Monarch M7 den perfekte følgesvend. Det er 'storebroren' til Monarch M5, da Monarch M7-kikkerten tager ydeevnen til et nyt niveau, og skubber opløsning, lysstyrke og synsfelt endnu længere. Den helt store forskel er blandt andet synsfeltet. M7 giver dig et fantastisk stort synsfelt grundet vid-vinkel prismer. Med både ED glas, dielektrisk højreflekterende multilags prismebelægninger og et bredt synsfelt er Monarch M7 særdeles velegnet til dig, der ønsker en kvalitetskikkert til fuglekiggeri, landskabsobservation eller jagt.

Fantastisk ED optik

Et fantastisk optisk system med ED-glas, fasekorrigerede prismer, flerlags linsebelægninger sikrer dig enestående billeder med høj kontrast, naturtro farver og ekstrem god opløsning på enhver afstand. Det betyder, at du får en lysstærk kikkert uanset vejrforholdene. Det gør kikkerten til en ideel fuglekikkert samt jagt, hvor du skal spotte dyrene i skumringstiden.

Derudover vil du opleve, at ED-glasset, gør det muligt at nærstudere alle detaljer på dyrene. Du går derfor ikke glip af dyrenes kendetegn eller nuancer med en Monarch M7. Dette forstærkes af linsernes og prismernes flerlagsbelægning, som også er olie- og vandafvisende, hvilket beskytter imod snavs og fingeraftryk. Kikkerten har et bredt synsfelt, der giver smukke billeder af for eksempel fuglenes flugt over himmelen. Faktisk har kikkerten et forbløffende synsfelt på op til 145/1000m for 8x42 modellen. Det gør det let at spotte dyr i fart samt observere større dyreflokke i landskabet.

Kikkertens opbygning

Nikon Monarch er fremstillet i et smart, robust og let design. Begge modeller, har en 42 mm frontlinse og vejer kun 680 gram. Med den lette vægt og kompakte størrelse er de derfor yderst nemme at medbringe på gåture, jagt eller andet i naturen. Kikkerten har dioptrijusteringsrings låsesystem, således at du kan holde fokus, selvom du utilsigtet kommer til at flytte på kikkerten. 

Derudover har kikkerten forskydelige og drejelige gummiøjestykker, som giver dig de mest optimale muligheder for at indstille kikkerten til lige netop dine øjne, uanset om du bruger briller eller ej. Kikkerten kan også kobles til et stativ, hvis du ønsker meget statiske observationer. 

Kikkerten er vandtæt i op til 1 meter i 10 minutter samt dugfri med O-ring forsegling samt nitrogenfyldt. Du kan derfor medbringe den til alle udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene.

 

Specifikationer

  • ED optik
  • Dielektrisk højreflekterende multilags prismebelægninger
  • Multilagsbelægning på linser og prismer
  • Ridsebestandig belægning 
  • Tagprisme med fasekorrektionsbelægning sikrer høj opløsning.
  • Twist up øjestykker
     

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 145 m/1000 m 121 m/1000 m
Vægt 670 g 680 g
Mål 142x130x57 mm 142x130x57 mm
Pupilafstand 56-74 mm

56-74 mm

Nærfokusering fra 2,5 meter fra 2,5 meter
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Nikon Monarch M7 kikkert, taske, neoprenrem og dæksler.