Omegon belyst søger 9x50

Model/Varenr.: OM4837340

1.199 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Det er let at finde astronomiske objekter med Omegon 9x50 søger, som giver et lyst billede og en behagelig observationsvinkel.

Finder du at trådkorset er  vanskeligt at se mod nattehimlen? Så skal du bruge dette belyste Omegon 9x50 søger. En indbygget rød LED-belysning giver diskret, dæmpbar og let set belysning til trådkorset.

Med en 50 mm objektivlinse giver det et særligt lyst billede. Nu bliver objekter der ikke er synlige med det blotte øje, synlige. Denne søger gør at et stort antal ekstra stjernes nu kan ses.

Akromatisk optik med 9x forstørrelse, og optiske overflader er multi-belagte for at hindre refleksioner.

Omegon 9x50 søger har indbygget trådkors, så du lettere kan finde det rigtige objekt og placere det midt i hovedteleskopets synsfelt.  Trådene i korset er blevet holdt ganske fine, men er alligevel stadig meget synlige mod nattehimlen. Søgeren leveres komplet med en robust monteringsplade. To justeringsskruer og en trykfjeder muliggør meget hurtig tilpasning til hovedteleskopet. Præcis fokusering kan opnås ved at dreje objektivlinsen.

Søgeren passer ind til stort udvalg mærker: Skywatcher, Celestron, Vixen, Orion, GSO og mange andre mærker har kompatible holder.

  • 9x50 søger med 50 mm objektivlinsediameter
  • lysere DSO'er direkte synlige
  • holder passer på de fleste teleskoper
  • let fokusering på objektiv
  • justering af søgerens rækkeviddejustering via to skruer og fjeder
  • engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
Manual-Omegon-Soeger-9x50.pdf PDF 359.40KB Manual