Asphen Sport Kikkert

999 kr.


Asphen Sport kikkert
Asphen Sport er den ideelle kikkert til dine vandreture i naturen og fugleobservationer. Derudover er den velegnet til sportsbegivenheder, hvor du ønsker at komme tættere på aktiviteterne samt jagtture, hvor du ønsker at spotte dyrene. Det er derfor en utrolig alsidig kikkert, som dækker de fleste behov indenfor udendørsaktiviteter.

Alsidig kikkert med god optik

Du er garanteret et detaljefyldt og lyst billede med en Asphen Sport, da den har BAK-4 prismer med multicoating. Multicoating betyder, at samtlige linseoverflader er behandlet for at opnå maksimal lysgennemgang. Det er en fordel, hvis du skal spotte fulgenes karakteristika for at bestemme arten eller spotte dyrene i skumringen. Derfor er den også velegnet som en prisvenlig jagtkikkert.


Kikkertens opbygning

Med en robust gummiarmering er du sikker på, at kikkerten ligger i et fast greb i dine hænder - selv med vanter på. Derfor kan du anvende Asphen Sport året rundt. Kikkerten har et centreret fokuseringshjul, som gør det let at stille skarpt på dyret eller opdage nye nuancer i naturens træer. Fokuseringshjulet er trinløst, så du kan indstille det nøjagtigt efter dit behov. Derudover er det let at betjene med én hånd - og du kan derfor hurtigt skifte fokus mellem to objekter.

Uanset om du bruge briller kan du anvende Asphen Sport kikkerten. Den har nemlig twist-up øjestykker. Bruger du briller, skal du blot lade øjestykkerne være nede. Tager du brillerne af kan du let dreje øjestykkerne op. På den måde kan du indstille kikkerten til dit behov og udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.

Asphen Sport er nitrogenfyldt, hvilket betyder, at den ikke dugger, samt er 100% vandtæt. Det er en fordel, når du skal medbringe kikkerten på gåture i fugtigt vejr, eller hvis der falder regndråber fra træerne.


Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Twist-up øjestykker
  • Centerfokusering
  • 100% vandtæt
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Nærfokusering 4 meter 4 meter
Vægt 605 g 605 g
Mål
16x13 cm
 
16x13 cm
Garanti 5 år 5 år
Pakken består af Asphen Sport kikkert, taske, rem og dæksler