Asphen Titan Kikkert

699 kr.


Asphen Titan kikkert
Med en Asphen Titan kikkert er du altid klar til at studere fuglens flotte fjer, rådyrets nuancer og naturens mange detaljer. Den er særdeles velegnet til dig, der ønsker en god all around kikkert til både naturobservationer og fuglekiggeri.

Den klassiske kikkert

Asphen Titan både ligner - og er, en klassisker indenfor håndkikkerter. Kikkerten er nemlig produceret med BAK-4 prismer og multi-coatede linser. Det betyder, at linserne har en specifik coating, som sikrer dig et klart og lyst billede. Du vil opleve, at du med en Asphen Titan kikkert kommer tættere på naturen og dyrene, og med den gode optik opdager du med sikkerhed nye detaljer i naturen og hos dyrene.


Kikkertens opbygning

Det tidsløse design består af en ydre gummiarmering, som sikrer dig et fast greb om kikkerten uanset, om du anvender kikkerten om sommeren eller vinteren med vanter på. Kikkertens fokuseringshjul er placeret i midten, så du let kan stille skarpt med både højre eller venstre hånd. Det gør det let for dig hurtigt at skifte fokus mellem to objekter, hvis rådyret pludselig skulle komme springende frem, eller hvis ørnen pludselig kommer flyvende mod dig. 

Kikkerten er nitrogenfyldt, hvilket betyder, at den er dugfri. Derudover er den 100% vandtæt. Det gør den velegnet til alle slags udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene. Kikkertens opbygning sikrer nemlig et klart og dugfrit billede selv i regnvejr. Det kan være en stor fordel, hvis du ønsker at medbringe kikkerten på vandreture i det danske ustadige vejr, sydens fugtige klima eller nordens isdækkede landskaber.

En anden fordel ved Asphen Titan kikkerter er twist-up øjestykkerne. Disse gør det nemlig muligt at udnytte kikkertens fulde synsfelt - og derved kikkertens fulde potentiale, selvom du bruger briller. Det betyder derfor, at du problemfrit kan anvende Asphen Titan både med og uden briller.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Twist-up øjestykker
  • Centerfokusering
  • 100% vandtæt
     

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Nærfokusering 4 meter 4 meter
Vægt 550 g 550 g
Mål
150x126x53 mm
150x126x53 mm
Garanti 5 år 5 år
Pakken består af Asphen Titan kikkert, taske, rem og dæksler.