GPO Rangeguide 2800 50 Kikkert

Pris fra 11.599 kr.


GPO Rangefinder 2800 Kikkert med afstandsmåler
Omfavn fremtiden for optik med GPO RANGEGUIDE 50 afstandsmåler-kikkert. Træd ind i en verden, hvor højtydende optik problemfrit smelter sammen med avanceret afstandsmålingsteknologi for at omdefinere din udendørsoplevelse. Takket være 50 mm linser kombineret med HD linsesystem vil du opleve fantastisk lystransmission. Det resulterer i naturlig farvegengivelse og detaljerige billeder - selv i ugunstige lysforhold. Den er derfor ideel til dig, der skal på jagt.

Derudover har Rangefinder 2800 indbygget laserafstandsmåler med en rækkevidde på op til 2800 meter samt aflæsning af temperatur, lufttryk og luftfugtighed.

Kompakt afstandsmåler
Kikkerten er fremstillet med HD linsesystem. Denne type optik vil sikre naturlig farvegengivelse, så du har mulighed for at se alle naturens samt dyrenes nuancer. Derudover giver det en ekstremt høj detaljegrad i billedet. Det vil derfor være nemmere at spotte dyr i tætte skovområder samt artsbestemme.

Tilgængelig i både 8×50 og 10×50 er denne kikkert et vidnesbyrd om præcisionsteknik. 50 mm objektivlinsen, kombineret med GPOs proprietære GPObright™ linsebelægninger med høj transmission, sikrer enestående lysstyrke selv under udfordrende forhold med lavt lys.

Kikkertens lysstærke glas og belægninger gør det let for dig at spotte detaljer i landskabet og på dyrene selvom lysforholdene ikke er optimale. Du kan derfor medbringe kikkerten på skumringsture eller finde den frem i eftermiddagens tusmørke. Det gør den ydermere ideel til jagt samtidig med, at du har mulighed for at anvende afstandsmåler.

Funktioner

Kikkerten kan måle op til 2,8 km afstand, den har et integreret klinometerviser og er ekstremt hurtig med 4 målinger i sekundet. Udover den manuelt justerbare belysningskontrol i 9 niveauer, har den også et niveau med automatisk belysningsstyring (afhængigt af den omgivende lysstyrke). Den måler ikke kun temperatur, men også lufttryk og luftfugtighed.

RANGEGUIDE-kikkerten er lavet til holdbarhed og ydeevne og har et magnesiumlegeme og en gummibelægning. Denne robuste konstruktion sikrer, at de kan modstå kravene fra ethvert miljø, hvilket gør dem til din pålidelige følgesvend på alle dine udendørs eventyr.


Specifikationer

  • HD optik
  • GPObright belægning
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
     

Model 8x50 10x50
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 50 mm 50 mm
Synsfelt 115 m/1000 m 110 m/1000 m
Nærfokusering  3 meter 3 meter
Vægt 1050 g 1050 g
Pupilafstand 58-76 mm 58-76 mm
Lysstyrke 9 niveauer samt automatisk mode
Display farve Rød
Display OLED
Måleinterval (rådyr) 6 meter - 700 meter
Måleinterval (træer) 6 meter - 1.000 meter
Måleinterval (relativ) 6 meter - 2.800 meter
Garanti 10 år på optik og mekanik samt 2 år på elektronik
Pakken består af GPO Rangeguide 50 Kikkert, renseklud, hardcase etui, neopren rem, CR2 batteri og dæksler