Viewlux Elite Udsigtskikkert 20-60x60 inkl. bordstativ

Model/Varenr.: A4780PK

1.198 kr. 1.398 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Viewlux Elite Udsigtskikkert - 20-60x60mm
  • 1 x Viewlux Bordstativ til Kikkert eller Kamera

Lagerstatus: På lager

stk.

Viewlux Elite Udsigtskikkert 20-60x60
Viewlux Elite udsigtskikkert er en god allround kikkert, som er velegnet til fugle- og naturobservationer. Med kikkertens 20-60x forstørrelse kommer du tæt objekter i landskab og du kan let spotte dyr på marken. 

Den ideelle all round udsigtskikkert
Udsigtskikkerten har et stort synsfelt og med et zoom okular går forstørrelsen fra 20x-60x. Det betyder, at du kan zoome fra 20x forstørrelse og op til 60x forstørrelse. Du har derfor et godt spænd, der både egner sig til større vider, samtidig med at du kan komme helt tæt på rådyrene.

Med fully multicoatede BAK-4 prismer er du sikker på at få et klart og kontrastrigt billede. Det forstærkes af en 60mm frontlinse. Denne model med  60 mm linse er handy og let at have med på tur, da den fysisk er kompakt i designet. 

Udsigtskikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet i letvægts polycarbonat, som gør den ideel at have med på farten. Yderst er en robust gummiarmering, der beskytter kikkerten mod stød samtidig med, at den ligger godt i hånden, når du skal tage den af og på stativet eller påføre transporttasken (som medfølger).

Twist-up øjestykkerne gør det let for dig at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller. Derudover er kikkerten vandtæt og dugfri. Medbring den derfor i felten og kom helt tæt på naturens rige dyreliv.

Fotografering med Viewlux Elite

Smartphone
Anvend en smartphoneadapter for at tage billeder med din smartphone. Denne skal blot fastsættes på okularet, og så er du klar til at tage billeder med din telefon. 

DSLR kamera
Montér nemt dit DSLR-kamera på kikkerten vha. Viewlux kamera-adapter og en T2-ring. Dette gøres ved at skrue objektivet af kameraet og påsæt T2-ring sammen med kamera-adapter.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fully multicoatede linser
  • Nitrogenfyldt og dugfri
  • 100% vandtæt
  • Twist-up øjestykke
  • Solskærm

Model 20-60x60
Forstørrelse 20-60x
Objektivdiameter 60 mm
Synsfelt på 1000m 31.5-16 meter
Vægt 900 g
Nærfokusering fra 6 meter
Garanti 10 år
Pakken består af Viewlux Elite udsigtskikkert 20-60x60, bordstativ, taske og dæksler