Celestron StarSense Explorer 70 stjernekikkert

Model/Varenr.: C22450

1.399 kr. 1.499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron StarSense Explorer 70 stjernekikkert
Starsense 70 er ideel til den yngre forsker, der har en spirende interesse for nattehimlen og derfor ønsker at observere Månen og de store planeter i vores solsystem. Den er brugervenlig og let at betjene grundet et simpelt stativ. Derfor anbefales den til børn ned til 6 års alderen. Vær dog opmærksom på, at børn skal have hjælp fra en voksen.

Fordelen ved Starsense 70 stjernekikkerten er den revolutionerende teknologi, der medfølger. Du får nemlig adgang til en app, der bruger din smartphones GPS- og kamerateknologi til at bestemme himmelpositioner i forhold til hvor du står. Det betyder, at app'en hjælper dig med at navigere rundt på nattehimlen og gør det mere simpelt at finde de forskellige objekter.

Teleskopet styres manuelt, men i app'en kan du vælge det objekt, du ønsker at finde. Følg derefter pilenes anvisning og centrer det til sidst i søgeren. Dette specielle design fungerer på samme måde som ansigtsgenkendelsesteknologi og søger i stedet efter ligheder og mønstre i stjerneklynger eller stjernekortlægning.

Celestron StarSense Explorer-app er tilgængelig til download fra Google Play Store eller Apple Store og kan tilsluttes med de fleste smartphone-enheder (Android 7.1.2 og nyere samt iPhone 6 og nyere). Se liste over kompatible telefoner her. Der medfølger 5 licenser til appen.

Udforsk Månen og planeter
Stjernekikkerten er især velegnet til nærstudering af Månens dale, toppe og kratere. De to medfølgende okularer samt barlow linsen gør det muligt at komme helt tæt på detaljerne, da du har mulighed for at forstørre op til 140x. Det vil derfor også være muligt at se nærmere på de store planeter i vores solsystem. Se blandt andet Saturn og ringene, Jupiter og de fire klareste Måner og endda Mars, når planeterne står korrekt på himlen ift. Jorden.

Som en bonus kan stjernekikkerten også bruges til landskabsobservation. Den medfølgende 90 grader diagonal gør det muligt at retvende billedet, og du kan derfor studere landskabet om dagen og Månen om aftenen.

Fotografering
Tag billeder af dine observationer med din smartphone. Det eneste du skal bruge er en smartphoneadapter. Placer adapteren på okularet og fastsæt din smartphone heri. Så er du klar til at tage billeder.

Det er ikke muligt at påsætte et DSLR kamera på denne model, da fokus ikke kan opnås.
 

Objektivdiameter tubus

70 mm

Brændvidde

700 mm  (f/10)

Okularer, 1.25"

25 mm - 10 mm

Forstørrelser

28x, 56x, 70x, 140x

Tilbehør

Starsense holder til mobil | 2x barlow linse | 10 mm og 25 mm okular

Software

StarSense Explorer app | Celestron Starry Night Basic Edition Software

Højeste brugbare  forstørrelse

165x

Vægt

3,35 kg

Pakken består af

Optisk tube 70 mm | AZ stativ | 25mm & 10mm okular | Retvendt diagonal |  2x Barlow linse | StarPointer søger | Tilbehørsbakke | StarSense Explorer smartphone holder | Engelsk manual