Celestron StarSense Explorer 127 Stjernekikkert

Model/Varenr.: C22453

1.999 kr. 2.299 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron StarSense Explorer 127 stjernekikkert
Celestron har genopfundet det manuelle teleskop med StarSense Explorer. Det første teleskop, der bruger din smartphone til at analysere nattehimlen og beregne dens position. StarSense Explorer er ideel til begyndere takket være appens brugervenlige flade. Derudover får du en 127 mm tubus, og derfor kan du komme tæt på Månens kratere, planeternes detaljer og endda de lyse stjernetåger. Grundet det lette AZ stativ er den nem at transportere samt håndtere for selv de unge nybegyndere.

StarSense Explorer appen
Med StarSense Explorer har lokalisering af objekter aldrig været lettere, hurtigere eller mere nøjagtige. Inden for få minutter efter opsætning af teleskopet navigerer du på nattehimlen. Placer blot din telefon i den unikke StarSense-holder og start StarSense Explorer-appen. Efter tilpasning af din telefon til teleskopets optik (en hurtig 2-minutters procedure) genererer StarSense Explorer en liste over himmelobjekter, der i øjeblikket er synlige. Foretag dit valg, og pilene vises på skærmen, så du kan bevæge teleskopet. Når objektet er klar til at blive vist, bliver det grønt i midten. Holderen gør det nemt at flytte teleskopet for at finde dit mål.

StarSense Explorer 127 bruger patenteret teknologi og din smartphone til at bestemme nøjagtigt, hvor teleskopet peges på nattehimlen. En Lost in Space Algorithm (LISA), som satellitter bruger i bane til korrekt at orientere sig selv, hjælper appen med at matche stjernemønstre. LISA-teknologi kan nøjagtigt fortælle dig, hvornår dit mål er synligt i okularet.

StarSense Explorer stjernekikkerten fungerer med de fleste moderne smartphones, der er produceret siden 2016
(se alle telefon modeller her). Der medfølger 5 licenser til appen.

Udforsk nattehimlen
Med et stort objektivt på 127 mm har dette teleskop nok lysopsamling til at fremhæve detaljer i himmelobjekter. Du kan blandt andet forvente at se Jupiters fire galileiske måner, Den røde plet og ringene om Saturn. Med dette teleskop og er Andromedagalaksen, Hercules Open Star Cluster, og så mange andre stjernetåger og stjernehober mulige at observere. Teleskopet vejer kun 5,17 kg, så det er perfekt bærbart og nemt at medbringe.

Fotografering med StarSense Explorer 127
Tag billeder med din smartphone:
Smartphone adapteren monteres på okularet og derefter sætter du din telefon heri.


Astrofotografering med DSLR kamera er ikke anbefalet med dette teleskop.
 

Objektivdiameter tubus 127 mm
Brændvidde 1000 mm  (f/7,87)
Okularer, 1.25" 25 mm - 10 mm
Forstørrelser

40x, 80x, 100x, 200x

Tilbehør Smartphone adapter | 2x barlow linse | 10 mm og 25 mm okular
Software StarSense Explorer app  | Celestron Starry Night Basic Edition Software
Højeste brugbare forstørrelse               300x 
Vægt 5,17 kg
Stativ Alt-Azimuth stativ - manuelt
Pakken består af

Optisk tube | AZ stativ | 25mm & 10mm okular | 2x Barlow linse | StarPointer søger | Tilbehørsbakke | StarSense Explorer smartphone holder | Engelsk manual