Sky-Watcher Explorer 300 PDS inkl. EQ6-R Pro Synscan

Model/Varenr.: H10222/H20855PK

26.498 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Sky-Watcher Explorer 300PDS
  • 1 x Sky-Watcher EQ6R PRO Synscan

Lagerstatus: Bestillingsvare

stk.

Sky-Watcher Explorer 300PDS OTA med EQ6R-Pro
Med denne Sky-Watcher Explorer 300PDS Newtonian Reflektor får du præcis fokusering grundet en Dual-Speed 10:1 Crayford focuser. Den præcise fokusering, tubuslængden og monteringen gør teleskopet optimalt også til astrofotografering. Derudover har teleskopet en 300 mm tubus, og du har derfor mulighed for at studere alle objekter på himlen i detaljer.

Udforsk nattehimlen
Det er et af de største newtonske teleskoper produceret af Skywatcher og opsamler omkring 40 % mere lys end et 254 mm teleskop. Det betyder, at det ikke kun er muligt at observere lysstærk højkontrast planetarisk observation, men at teleskopet har sin styrke frem for alt i at observere DSO'er. Mens de fleste små teleskoper kun er i stand til at vise kernerne i nogle galakser, kan dette teleskop tydeligt vise spiralstrukturen. Kuglehobe kan også iagttages som fascinerende objekter i denne kæmpe, og nogle kan opløses til utallige individuelle stjerner over hele synsfeltet.

Optikken
Teleskopet har et diffraktionsbegrænset, parabolsk primærspejl, som er centermærket for at assistere præcis justering af optikken. De tynde spindelvinger og det lille sekundære spejl betyder fremragende kontrast. Den høje opløsning, der er til rådighed, kan afsløre et ekstremt højt niveau af planetariske detaljer med tilstrækkeligt godt syn. Derudover er reflektoren multi-coated med siliciumdioxid, der giver optimal holdbarhed og langtidsydelse. Selvom teleskopet er et af de største, der kan placeres på en ækvatorial montering, er dette teleskop stadig nemt at transportere.

Montering

Den medfølgende Synscan™-håndbetjening gør det muligt for teleskopet at finde specifikke objekter og tilbyder rundvisninger på den aktuelle nattehimmel med blot et tryk på en knap. Den brugervenlige menu tillader valg og automatisk sporing af over 42.000 astronomiske objekter.

Den computerstyrede EQ6-R PRO Synscan™-montering er en stor forbedring af den legendariske EQ6 PRO.
Det er en præcisions montering fra Sky-Watcher, hvor kvaliten er i topklasse. Monteringen har en bære kapacitet på op til 20 kg. Med snekke gear og elektrisk finjustering er det en nøjagtig og stabil montering. Monteringens ben er i stål og den leveres med 3" Losmandy dovetail hovede og en adapter til 2" vixen standard. Det moderne, strømlinede design af EQ-6 R PRO indeholder nye funktioner, som erfarne astrofotografer straks vil se fordelene ved:

  • Maksimal belastning på 20 kg til astrofotografering
  • Remtræk for minimalt 'backlash' - særlig støjsvag, jævn drift og bedre resultater ved føring, samt højere drejningsmoment med drevet.
  • Forbedret polar højdejustering med et større justeringsområde. Beslaget justeres via den indbyggede polarfinder eller ved hjælp af Synscan-kontrollen. Justeringsskruerne er blevet væsentligt forbedret i forhold til den tidligere model
  • Indbygget 'SNAP'-stik til kameraudløserstyring
  • PPEC-snekkegear og periodisk snekkefejlkorrektion (eliminerer behovet for konstant at finjustere drevet)
  • Indbygget bærehåndtag for nem transport. Med en vægt på 17,3 kg (uden stativ og kontravægte) er holderen stadig meget bærbar.


Astrofotografering
Den solide 2-tommer Crayford-fokuser giver tilstrækkelig støtte til selv meget tunge okularer og kameraer. Den fine fokusering gør det nemt at finde det optimale fokuspunkt. Blændeforholdet f4.9 gør det praktisk talt forudbestemt til astrofotografering, hvilket gør det muligt at bruge dette ekstremt kraftfulde teleskop til korte eksponeringstider med et generøst bredt synsfelt. Du kan få endnu bedre resultater ved at benytte det i kombination med
Sky-Watchers coma correktor.
 

Objektivdiameter 305 mm
Brændvidde 1500mm (f/4.9)
Okular  28mm LET (2"/50.8mm)
Søger

9x50 

Fokus

2" (50.8mm) Dual-Speed 10:1 Crayford Focuser

Højeste brugbare forstørrelse     610x
Længde

1,5 meter

Vægt

42 kg

Pakken består af Tubus | EQ6 Pro montering | Søger | Tubusring | Monteringsskinne | Crayford Focuser | Okular