Kobe EX Kikkert

499 kr.


Kobe EX kikkert
Kobe EX er en prisvenlig begynder-kikkert til dig, der ønsker en god all-around kikkert til dine første observationer i naturen. Med en vægt på kun 470 gram og et kompakt design er Kobe EX særdeles velegnet til gåturene i de danske skove eller vandreturene i udlandet. Du vil opleve at kikkerten ugeneret kan hænge om halsen i den medfølgende rem, så du hele tiden har kikkerten lige ved hånden. Du er derfor altid klar til at observere fuglene i skoven eller rådyrene på marken.

Prisvenlig kikkert

Kobe EX er en del af vores prisvenlige serie Kobe, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Med BAK-4 prismer og multi-coatede linser vil du nemlig opleve, at du får lyse og kontrastrige billeder. Det gør det let at spotte naturens detaljer og dyrenes nuancer. Kikkerten er ideel til dig, der søger en prisvenlig følgesvend i skoven, haven eller sportsbegivenheder - og som ønsker en letvægtskikkert i et kompakt design.


Kikkertens opbygning

Kikkerten er fremstillet i kvalitetsmaterialer med en robust gummiarmering yderst. Det gør det behageligt for dig at holde kikkerten og sikrer et fast greb selv med vanter på.

Midt på kikkerten sidder fokuseringshjulet, som er let at betjene - også med én hånd. Det er derfor let at stille skarpt på naturens detaljer og skifte fokus, hvis en fugl pludselig kommer flyvende. Derudover har kikkerten twist-up øjestykker. Det betyder, at du nemt kan anvende kikkerten både med og uden briller. Bruger du briller skal twist-up øjestykkerne være nede. Bruger du ikke briller drejer du twist-up øjestykker op. På den måde er du sikker på at udnytte kikkertens fulde potentiale.

Kikkerten er nitrogenfyldt og derfor både dugfri og 100% vandtæt. Du kan derfor medbringe kikkerten overalt uanset om solen står højt på himlen eller regnen falder let i skoven. Kobe EX egner sig til alle udendørsaktiviteter uanset vejret.


Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt   
 
Model  8x42  10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 105 m/1000 m 102 m/1000 m
Vægt 470 g 470 g
Nærfokusering 3 meter 3,5 meter
Mål 154 x 53 x 128 mm 154 x 53 x 128 mm
Vandtæt/nitrogenfyldt 0,5 m i 10 min 0,5 m i 10 min
Garanti 5 år 5 år
Pakken består af Kobe EX kikkert, taske, rem, dæksler og microfiber-klud