Celestron Advanced VX 8" SCT EdgeHD

Model/Varenr.: C12031

25.999 kr.

Lagerstatus: Bestillingsvare
stk.

Celestron Advanced V 8" EdgeHD

Teleskopet kombinerer det computerstyrede paralctic Advanced VX-montering med det nye Edge HD-system. Med en 20 cm blændeåbning og StarBright XLT-coating opsamler den over 800 gange mere lys end det blotte øje. Takket være den gode billedskarphed er det et glimrende apparat til astrofotografering. Tubus vejer mindre end seks kilo, hvilket gør 800 HD til den letteste og mest bærbare enhed i sin klasse.

EdgeHD optik - nyt optisk design
EdgeHD-optikken (Edge High Definition) kombinerer det kompakte design af en Schmidt-Cassegrain med markant forbedret billeddannelse i kanten af ​​billedet. Dette optiske system tilbyder ikke kun egenskaber af astrografer, men det producerer fuldstændig uforvrængede, skarpe billeder op til kanten af ​​det store visuelle og fotografiske synsfelt. Ikke kun koma uden for den optiske akse korrigeres - som med andre såkaldte "koma-fri" optiske designs på markedet - men også feltkrumningen! Med Celestrons StarBright XLT-optiske belægninge får du maksimal lys gennem det bredeste visuelle og fotografiske spektrum.

Ud over EdgeHDs optimerede optiske design er teleskoprøret blevet redesignet for at sikre, at du får mest muligt ud af din optik hver eneste nat og har følgende mekaniske funktioner:

  • Spejlkoblinger - Fleksible spændingskoblinger holder spejlet på plads og reducerer billedskift, når du tager astrobilleder i lang tid. Når de er fokuseret, tillader de fleksible stænger, at spejlet holdes på plads uden at lægge nogen kraft eller pres på spejlkonstruktionen, hvilket holder billedet centreret i okularet (eller på sensoren)
  • Røråbninger - Kølehullerne placeret på den bageste celle gør det muligt at frigive varm luft bag det primære spejl. Hver udluftning har et integreret 95-mikron mikromesh-filter, som slippe varm luft ud uden at slippe støv ind.

  • Fastar alsidighed - EdgeHD er det mest alsidige teleskop, der findes i dag. På dens oprindelige f/10 kan du opnå den billedskala, der er nødvendig for at fange de mindste himmelobjekter. Tilføj den valgfri reduktionslinse - specialdesignet til  EdgeHD tubus  - og du kan øge dit synsfelt uden at ofre den optiske ydeevne. Alle EdgeHD-optiske rør er Fastar, så det sekundære spejl kan fjernes og erstattes med et tredjeparts linseudstyr.

Advanced VX-montering.

Advanced VX-teleskoperne sætter standarden for mellemstore teleskoper. Under udviklingen af ​​beslaget blev der særligt taget hensyn til kravene til astrofotografering. Advanced VX byder på mange funktioner fra de store ækvatoriale Celestron-beslag og til en meget attraktiv pris.

Advanced VX er designet til at være den ideelle platform til astrofotografering med mindre teleskoper. Til teleskoper op til cirka 15 kg (afhængigt af håndtaget) er de sofistikerede funktioner i vores store ækvatorialbeslag nu også tilgængelige for dig. Takket være PEC (Periodic Error Correction) kan der kompenseres for den periodiske snekkefejl, der opstår i alle beslag med klassiske snekkegear, så billeder med lang eksponering også er mulige. Du kan også spore objekter langt ud over meridianen uden at skulle panorere rundt med det samme. Så du kan observere den mest interessante del af himlen uden afbrydelse. Derudover har Advanced VX en meget bredere base end sin forgænger, hvilket øger stabiliteten yderligere selv ved tung belastning. De opgraderede motorer har mere moment og er bedre i stand til at håndtere en lille ubalance.

Siden foråret 2019 er den blevet leveret med den dobbelte svalehaleklemme, således at både teleskoper med den lille CG5-skinne (EQ-standard) og den store CGE-skinne (3")

Celestrons Avanced VX-serien er den mindste af dens computerstyrede GOTO og er designet til brug med små - eller mellemstore teleskoper. Det giver mange af de funktioner, der findes på Celestrons mere sofistikerede teleskoper, men til en ekstremt overkommelig pris. Det er designet til at give overlegen ydelse til små - og mellemstore teleskoper, mens du drager fordel af Celestrons mest avancerede teknologier: All-Star Polar Alignment, Celestron PWI-software, SkyAlign og Permanent Periodic Error Correvtion (PPEC).

Celestron Advanced VX8" inkluderer porte til en håndkontrol, en autoguider og 2 AUX-porte til valgfrit tilbehør (f.eks. StarSense). NexStar + -håndbetjeningen giver dig øjeblikkelig adgang til alle de funktioner og tilbyder programmering med flere sprog (engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk). Med automatisk svingning og menubeskrivelser kan enhver beherske dette teleskop efter et par observationssessioner. AVX har også et imponerende stativ med 2 ”stålben, hvilket giver en ekstra bred stilling for forbedret stabilitet.

 

Objektivdiameter tubus

203.2mm (8")

Brændvidde

2032mm mm (f/10)

Okular

40 mm

Forstørrelse

51x

Søger 

9x50mm

Software

Celestron’s Starry Night Special Edition Software, SkyPortal App

Højeste brugbare forstørrelse

480x

Tubus

6,35 kg | Længde: 43cm Diameter: 238mm 

Pakken består af

Avanceret VX tube | Stativ | Tilbehørsbakke | 2 x 12 kg modvægt | NexStar + Håndkontrol | DC-strømkabel | Håndkontrol hylster | 9x50 søger | 40mm okular