Celestron Advanced VX 11" SCT

Model/Varenr.: C12067

33.999 kr.

Lagerstatus: Bestillingsvare
stk.

Celestron Advanced VX 11" SCT teleskop

Den største model i Advanced VX-serien er 11" Schmidt-Cassegrain. Det computerstyrede CG-5-beslag har præcise snekkedrev, så meget jævn panorering er mulig. Den tungeste komponent vejer mindre end 14 kg, så teleskopet er stadig nem at bruge kan bruge alene.

Advanced VX 11" Schmidt Cassegrain teleskopet er et af de mest overkommelige og bærbare 11" teleskoper; perfekt til både billedbrugere og visuelle observatører. Det 11" optiske rør giver 41 % mere lysindsamling end et 9,25" teleskop. Schmidt-Cassegrain-designet eliminerer også kromatisk aberration, hvilket gør det til et godt valg til astroimaging på begynderniveau.

Det avancerede VX-beslag er designet til at give overlegen ydeevne og samtidig udnytte Celestrons mest avancerede teknologier: All-Star Polar Alignment, Celestron PWI teleskopstyringssoftware, SkyAlign og permanent programmerbar periodisk fejlkorrektion (PPEC).

Hvis du er en erfaren billedfotograf, vil du elske at tage denne bærbare montering med til et sted med mørk himmel og nyde alle bekvemmelighederne ved et større observatorium. Eller, hvis du er ny inden for billedbehandling, vil Advanced VX hjælpe dig med at komme i gang med hobbyen og følge med dine behov i de kommende år.

Optikken

Takket være StarBright XLT-belægningen giver optikken klare billeder og opsamler næsten 1600 gange mere lys end det blotte øje eller 89 % mere lys end 8"-modellen. Et valgfrit polar finder-kikkert og software-rutinen i håndkontrolboksen gør nordpå nemmere.

Advanced VX montering

Advanced VX er den mindste af Celestrons tyske ækvatorialbeslag. Den computeriserede GoTo-funktion sporer automatisk objekter, når de bevæger sig hen over nattehimlen. Det avancerede VX-beslag inkluderer porte til en håndbetjening, en autoguide og 2 AUX-porte til valgfrit tilbehør. NexStar+-håndbetjeningen giver dig øjeblikkelig adgang til alle de funktioner, din holder har at tilbyde. Med automatisk drejning og menubeskrivelser kan ethvert niveau af astronom mestre denne montering på blot nogle få observationssessioner. Advanced VX har også et imponerende stativ for sin klasse med et 2"-diameter stålstativben, der giver en ekstra bred stilling for forbedret stabilitet.

Siden foråret 2019 er den blevet leveret med den dobbelte svalehaleklemme, så både teleskoper med den lille CG5-skinne (VEQ-standard) og den store CGE-skinne (3"-standard) passer på AVX'en - uden ekstra adaptere! Du behøver kun Flyt klemskruerne. Især større teleskoper nyder godt af den bredere skinne, som giver mere stabilitet.

Software

Celestron PWI Telescope Control Software - Din ultimative Astronomy Software Suite

Alle nuværende Celestron computeriserede teleskoper inkluderer Celestron PWI (CPWI), den mest avancerede astronomisoftwarepakke, der leveres med ethvert teleskop i forbrugerkvalitet. Celestrons eksperter udviklede CPWI sammen med ingeniørerne hos PlaneWave Instruments. Resultatet er en alt-i-en-løsning, der tilbyder dig mange af de samme funktioner, som bruges på PlaneWaves observatorie-klasseteleskoper.

Grafisk planetarium-grænseflade med PointXP avanceret monteringsmodellering giver dig mulighed for at tilføje 100+ punkter til din justeringsmodel for den mest nøjagtige pegning og sporing muligt
Ideel til fjernobservatorieopsætninger: Gem og genindlæs din justering og parker dit kikkert
Giver en komplet ASCOM-teleskopgrænseflade for at tillade kontrol af teleskopet fra tredjepartssoftwareapplikationer

 

Objektivdiameter tubus

280 mm

Brændvidde

2800 mm (f/10)

Okular

40 mm

Forstørrelse

70x

Software

Celestron’s Starry Night Special Edition Software, SkyPortal App

Højeste brugbare forstørrelse

660x

Vægt

Tubus:  12,4 kg - stativ inkl mount: 15,87 kg

Pakken består af

SCT 11" tubus | Stativ | 40mm okular | 9x50 søger | 1.25" stjernediagonal |Tilbehørsbakke | 2 x 12 kg modvægt | NexStar + Håndkontrol | DC-strømkabel | Håndkontrol hylster