Celestron Advanced VX 8" SCT

Model/Varenr.: C12026

21.999 kr.

Lagerstatus: Bestillingsvare
stk.

Celestron Advanced VX (AVX) sætter en standard i mellemniveau-teleskoper, teleskopet leverer mange af de funktioner, der findes på Celestrons mest sofistikerede tyske ækvatorialbeslag til en ekstremt overkommelig pris.

Det avancerede VX 8” Schmidt Cassegrain-teleskop er ideelt til  astrofoto og visuelle observationer. Et teleskop der er meget mere bærbart.  

Det 8” optiske rør tilbyder 84% mere lysopsamlingsevne end et 6” teleskop. Schmidt-Cassegrain-designet eliminerer også kromatisk aberration, hvilket gør det til et godt valg til astroimaging.

Advanced VX-holderen er designet til at yde overlegen ydeevne, mens du drager fordel af Celestrons mest avancerede teknologier:

All-Star Polar Alignment, Celestron PWI teleskopkontrolsoftware, SkyAlign og permanent programmerbar periodisk fejlkorrektion (PPEC).

Hvis du er en erfaren astrofotograf, vil du elske at tage dette bærbare teleskop til et sted med mørk himmel og nyde alle bekvemmelighederne ved et større observatorium. Eller hvis du er ny inden for billedbehandling, hjælper Advanced VX dig med at komme i gang med hobbyen og holde trit med dine behov i de kommende år.

Computeriseret tysk ækvatorialmontering

Advanced VX er den mindste af Celestrons tyske ækvatoriale monteringer. Den computeriserede GoTo-funktion sporer automatisk objekter, når de bevæger sig over nattehimlen.

Advanced VX-holderen inkluderer porte til håndkontrol, en autoguider og 2 AUX-porte til valgfrit tilbehør.

NexStar + håndbetjening giver dig øjeblikkelig adgang til alle de funktioner, dit beslag har at tilbyde.

Med automatisk sving og menubeskrivelser kan ethvert niveau af astronom mestre denne montering på få Laste kapacitet. Laste kapaciteten til Advanced VX er 13,62 kg.

Monteringen giver en robust platform til alle Adv. VX tubus. Også med tilbehør som StarSense AutoAlign, Focus Motor, et finderscope og et kamera. Celestrons lastekapacitet inkluderer ikke vægten af ​​modvægtene.

Dobbelt sadelplade

Fra begyndelsen af ​​2019 inkluderes en dobbelt svalehaleskinne på  Advanced VX-monteringer, der kan rumme både CG-5 og svalehale i CGE-stil. Skift mellem de to sadelplader er så simpelt som at flytte håndknapperne ind i et separat sæt huller. Kompatibel med Vixen-format svalehaler 100 mm eller længere, ikke kompatibel med Losmandy D-formatplader (uanset pladeproducent).

Celestron Adv. VX 203mm SCT et stort - men kompakt all-round teleskop med en kraftig computerstyret montering. 

Med Celestrons "All Star align." funktion, er det let at indstille teleskopet. Du skal blot udpege 2 af de klareste stjerner du kan se på himlen, så finder databasen selv ud af hvilke stjerner det er. Databasen er på over 40.000 objekter, som gør at teleskopet selv kan finde og dreje imod objektet. 
 

Objektivdiameter tubus

203.2mm (8")

Brændvidde

2032mm mm (f/10)

Okular

25mm

Forstørrelse

51x

Søger 

6x30mm

Software

Celestron’s Starry Night Special Edition Software, SkyPortal App

Højeste brugbare forstørrelse

480x

Tubus

5,9 kg | Længde: 43cm  Totalvægt inkl. stativ 27 kg

Pakken består af

Avanceret VX tube | Stativ | Tilbehørsbakke | 2 x 12 kg modvægt | NexStar + Håndkontrol | DC-strømkabel | Håndkontrol hylster | 9x50 søger | 40mm okular | Engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
Celestron-VX-Serie-Teleskop-Manual-1.pdf PDF 4.89MB Manual