• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Black Week Stjernekikkert

Drømmer du om en ny stjernekikkert? Så få et ekstra godt tilbud på teleskop i dag, hvor vi fejrer Black Friday week! Der er helt op til 30% at spare på udvalgte modeller.

Hos kikkertland.dk har vi et stort udvalg af teleskoper og stjernekikkerter til både begynder og professionelle. Oplev astronomiens vidunderlige verden og se fascinerende himmellegemer med stjernekikkerter. Der er store besparelser at hente i Black Friday ugen på nyt teleskop og tilbehør. Du finder modeller fra kendte brands som Celestron, Skywatcher og Viewlux. Se udvalg af vores topsælgene teleskoper på tilbud som Starfinder og Vela Star til meget lav pris denne uge. Udover disse linseteleskoper, finder du også nogle af vores mest populære spejlteleskoper på tilbud. Se fx Astromaster 114 - teleskop med motor og smartphoneadapter eller storebroren Astromaster 130 med smartphoneadapter og barlow linse. Til Astromaster 130 kan motor tilkøbes.

 

Kikkertland er Danmarks førende specialbutik for teleskoper og tilbehør, og vi råder og vejleder dig gerne, om det rette valg af teleskop til dit behov og økonomi.

Black Friday Week varer til søndag d. 29. november 2020, så køb online i dag eller besøg Kikkertland i Gug Aalborg. Alle gaver købt fra d. 1. november til 24. december 2020 kan byttes til og med d. 11. januar 2021 på kikkertland.dk eller i butik.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}
Trustpilot