Sky-Watcher Explorer 150P stjernekikkert med EQ3-2 montering

Model/Varenr.: H10912/20448PK

5.398 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Sky-Watcher Explorer 150P OTA
  • 1 x Sky-Watcher EQ3-2 Montering

Lagerstatus: På lager

stk.

Sky-Watcher Explorer 150P stjernekikkert
Explorer 150P fra Sky-Watcher er et fantastisk teleskop med parabolsk spejl og en 150 mm tubus. Det er derfor ideel til at udforske nattehimlens fænomener - specielt deep sky objekter såsom stjernetåger, tågekugler og brinttåger. Grundet et stabilt EQ3-2 montering samt parabolsk spejl er det også velegnet til astrofotografering.

Udforsk nattehimlen
Udforsk Månens tusindvis af kratere, toppe og dale og kom tæt på planeternes mange detaljer med en Explorer 150P stjernekikkert fra Sky-Watcher. Det vil være oplagt at udforske Saturns ringe og Jupiters røde plet samt nattehimlens mange deep sky objekter. Med den ekstra store lyssamling takket være et parabolsk spejl og en tubus på 150 mm kan nogle Messier objekter som f.eks. den globusagtige sky i Hercules (M13) og den Store Nebula i Orion (M42) ses. Begynd at udforske nogle af de fjerne Messier objekter med dit Sky-Watcher teleskop.

Parabolsk spejl

Et parabolsk spejl er slebet til en parabolsk form og giver langt bedre kontrast i observationer end de sfæriske spejle, der er i billigere teleskoper. Det betyder, at du kan opnå fremragende billeder med høj kontrast af himlens tusindvis af objekter. Parabolsk spejl eliminerer også sfæriske aberrationer og producerer derved endnu skarpere billeder med højere kontrast, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Det parabolske primær spejl er også optimalt, hvis du skal astrofotografere. Der er direct SLR camera connection og du skal derfor kun bruge en T2 ring for at montere kameraet.

Montering

Sky-Watchers EQ3-2 ækvatorial montering og stativ er robust og giver en god stabilitet til den150 mm store tubus. Selve stativet er justerbart i højde, så du behageligt kan observere nattehimlen. Derudover kan stjernekikkertens vaterpas bruges for hurtig og præcis nivellering. Monteringen har 360º slow motion tracking på begge akser med flexikabler. Der kan monteres et polsøger (ekstraudstyr). Maximum belastning: 6.5 kg

 

Objektivdiameter tubus 150 mm
Brændvidde 750 mm  (f/5)
Okularer, 1.25" 25 mm - 10 mm
Forstørrelser 30x, 60x, 75x, 150x
Tilbehør der medflg. 2x barlow linse med kameragevind | 10 mm og 25 mm okular | 6x30 søger
Højeste brugbare forstørrelse               300x 
Vægt 14 kg
Stativ EQ3-2 ækvatorial stativ i aluminium
Pakken består af

Optisk tube 150 mm | EQ3-2 EQ stativ | 25 mm & 10 mm okular | 2x Barlow linse med kameraadapter | 6x30 mm søger | Tilbehørsbakke | Engelsk manual