Celestron Outland X kikkert

699 kr.


Celestron Outland X kikkert
Celestrons minikikkert Outland X er designet til at imødekomme enhver naturelsker behov for fuglekiggeri og landskabsobservation. Celestron er kendt for at lave kvalitetsprodukter, og dette er ingen undtagelse. Da den er fremstillet i letvægtsmaterialer og kun vejer ca. 320 gram kan du let have den med i tasken eller lommen på dit næste eventyr i naturen. Tag den med på vandreferien, hvor oppakningen ikke må være for tung eller hav den hængende om halsen i den medfølgende rem på dine søndagsture.

Den perfekte minikikkert
Med multicoatede BAK-4 prismer er du sikker på at få et lyst billede med god kontrast. Multicoating betyder nemlig, at samtlige overflader er behandlet for at optimere lystransmissionen - og i sidste ende kikkertens ydeevne. Du vil derfor opleve en god detaljegrad på dyrene og landskabet trods kikkertens kompakte størrelse. Det gør kikkerten til den perfekte følgesvend på dine næste naturoplevelser. Så går du ikke glip af en eneste detalje, som verden har at byde på. Derudover vil den kompakte størrelse også egne sig til sportsbegivenheder, hvor ønsker at komme helt tæt på aktiviteterne. Du kan nemlig nemt at have kikkerten med i lommen grundet den kompakte størrelse.

Kikkertens opbygning
Kikkerten er fremstillet i kvalitetsmaterialer med en ydre gummiarmering. Denne armering beskytter kikkertens inderste samtidig med, at du har et godt greb om kikkerten - uanset om det regner eller du har vanter på. Et centerfokuseringshjul gør det let at stille skarpt på objektet, så du kan få alle detaljer med. Da den er vandtæt og dugfri kan du medbringe kikkerten uanset vejret til alle udendørsaktiviteter.

Twist-up øjestykkerne gør kikkerten velegnet både med og uden briller. Bruger du briller lader du øjestykker være nede. Bruger du ikke briller anbefaler vi at twiste øjestykker op, så du får udnyttet kikkertens fulde synsfelt uanset om du bærer briller eller ej.
 

Specifikationer

  • Multi-coatet optik
  • BAK-4 prismer
  • 100% vandtæt og dugfri
  • Twist-up øjestykker
     
Model 8x25 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Objektiv linse 25 mm 25 mm
Synfelt 143 m/1000 m 110 m/1000 m
Vægt 326 g 319 g
Mål 116x110x43mm 116x110x43mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Celestron Outland X kikkert, taske (med mulighed for montering på bælte), rem og microfiberklud


Titel Type Størrelse Manual
Outland-Kikkert-manual.pdf PDF 744.91KB Manual