ZEISS Victory Pocket kikkert

Produktet er udsolgt.

Pris fra 5.999 kr.


ZEISS Victory Pocket Kikkert
Victory Pocket er en minikikkert i hø
jeste kvalitet, hvor du hverken går på kompromis med kvalitet eller ydeevne trods den kompakte størrelse. Kikkertens asymmetriske design gør den praktisk og nem at medbringe i lommen eller en mindre taske, hvor du ikke ønsker ekstra vægt. I kombination med fantastisk fluorid optik er Victory Pocket derfor den ideelle følgesvend på dine næste naturobservationer. Du vil nemlig opleve naturen fra et helt nyt perspektiv fyldt med detaljer og skarpe nuancer.

Førsteklasses Fluorid Glas

Kikkerten er fremstillet med det specielle SCHOTT fluorid glas. SCHOTT fluorid glas har en lystransmission på 91%, og du er derfor sikker på at få lyse, kontrastrige billeder af naturens mange detaljer og talrige nuancer. Takket være den høje lystransmission vil du også opleve detaljerige billeder med naturlig farvegengivelse selv når lyset er svagt. Det er specielt en fordel, når du observerer dyrelivet i tusmørket eller ønsker at nærstudere rådyrene i skumringstimerne.

Kikkertens lysstærke karakteristika er yderligere optimeret igennem ZEISS' T*-coating. Dette er en belægning på linserne, som er endnu en garanti for de strålende billeder med høj kontrast, som du frem for alt vil opleve under ugunstige lysforhold og i tusmørket. Det betyder, at du aldrig vil gå glip af en eneste detalje på rådyret eller undre dig over hvilken fugl, der fløj forbi. Derudover har kikkerten et bredt synsfelt trods den kompakte størrelse. Det er en fordel, når du skal observere landskabet, fange fuglene i luften eller nærstudere større dyreflokke.

Kikkertens Opbygning

Kikkerthuset er fremstillet i en blanding af aluminium og magnesium. Udenpå er et forstærkende glasfiber plast og yderst har kikkerten en robust gummiarmering. Det gør kikkerten yderst robust og behagelig at holde i længere tid. Du vil derfor opleve, at du får et fast greb om kikkerten, og kan betjene fokuseringshjulet med en hånd. Du kan derfor altid hurtigt skifte fokus fra hjorten på marken til ørnen i luften.

Yderst er linserne belagt med LotuTec beskyttelsescoating. Denne coating sikrer, at vand drypper hurtigt og nemt af linserne, når du er udenfor i vådt vejr. Derudover er kikkertens linser nemme at rengøre for snavns takket være LotuTec coatingen.

Twist-up øjestykkerne gør det behageligt at anvende kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.

Specifikationer

  • Fluorid glas
  • ZEISS T* coating
  • LotuTec beskyttelsescoating
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
  • Twist-up øjestykker

Model 8x25 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse  25 mm 25 mm
Synsfelt 130 m/1000 m 105 m/1000 m
Vægt 290 g 290 g
Længde 112 mm 112 mm
Pupil distance 34-74 mm 34-74 mm
Nærfokusering fra  1,9 meter 1,9 meter
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af ZEISS Victory Pocket kikkert, hardcase nylontaske og rem