Kowa TSN-99A Prominar 30-70x99 Udsigtskikkert

Model/Varenr.: KW991

29.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 dage
stk.

Kowa spottingscope TSN-99A
Kowa spottingscope TSN-99A med wa zoom okular 30-70x. En kikkert der er særdeles velegnet til birding og natur.


Dette sæt leveres med Kowa 30-70x zoom vidvinkel okular. Okularet har en forstørrelse på 30x-70x og har to XD-objektiver, så billederne vises med fremragende skarphed. Okularet er fuldt vandtæt og har en twist-up okularring med tre positioner. Dette giver dig mulighed for at justere afstanden mellem dit øje og okularet. På den måde får både brillebrugere og ikke-brillebrugere en behagelig seeroplevelse.


"Prominar" linse

Kromatisk aberration opstår på grund af spredning af lys og de forskellige bølgelængder af lys, der koncentrerer sig på forskellige positioner, hvilket kan resultere i en rød eller lilla kant omkring motivet. Det optimale optiske materiale til at minimere kromatisk aberration er Fluorit Crystal. Til den konvekse linse på TSN-99A  anvendes en fluoritkrystal med ekstremt lave spredningsegenskaber. I stedet for en almindelig optisk glaslinse er den hule linse i kombination med Fluorit Crystal linsen lavet af glas med specielle dispersive egenskaber for yderligere at reducere kromatisk aberration. Denne kombination eliminerer praktisk talt kromatisk aberration og omdefinerer standarderne for farveglans.

Fluoritkrystal bruges kun i topmodellerne af Kowa

Stor 99mm fluorit krystal linse

Fluoritten, der bruges som optisk linse, er en kunstigt dyrket monokrystal med "ultra-lav dispersion", en egenskab, som almindeligt optisk glas ikke har. Det er et ideelt linsemateriale, der næsten fuldstændigt eliminerer kromatisk aberration (farvesløring). Fluoritkrystallen produceret af den avancerede procesteknologi, Kowa har opbygget gennem årene, garanterer den ultimative seeroplevelse.


Dobbeltfokusmekanisme (hurtig og fin fokusering)

Den hurtige fokusering, med en stor og nem at dreje knap, vil fokusere i to omdrejninger fra uendelig til fem meter. Det fine fokus, med jævne bevægelser og stor præcision, er yderst anvendeligt ved høje forstørrelser og til digiscoping.


Okularlåsemekanisme

Okularets bajonetholder har nu en attraktiv funktion. En okularlåsemekanisme er blevet tilføjet til holderen for at forhindre, at okularet går tabt eller uventet falder ud.


Stærk, let og bærbar

Takket være et 100 % magnesiumlegeringhus er TSN-99 Prominar-serien et af de mest kompakte og lette spottingskoper af sin størrelse. Et fuldt vandtæt og nitrogenforseglet hus plus Kowa KR-belægning på optikken gør spotting-skopet pålideligt robust.
En anden stor fordel ved magnesiumlegering er, at der ikke er turbulens i kroppen. Lysstrålerne passerer lige gennem kroppen og billedet er utroligt stille.


Designet til digiscoping

100% kompatibel med KOWA SYSTEM. Skift nemt okularer, tilbehør og brug digiscoping-adaptere til DSLR-kameraer og smartphones. Skab et virkelig fleksibelt optisk instrument til mange applikationer.

10 års garanti

Pakken indeholder:

  • 1 stk  Kowa Spotting Scope TSN-99 vinklet
  • 1stk zoom okular 30-70x
  • 1 stk Objektivhætte
  • 1 stk okularbeskyttelse
  • 1 engelsk manual
     

Model

Kowa

Objektivlinse

99 mm

Forstørrelse

30-70x

Nærfokusering

6 meter

Fokusering

grov og finjustering

Glasmateriale

Fluorite krystal

Synsfelt v/1000 meter

35 m - 20 m

Vægt

1810 g

Længde

378 mm