Sky-Watcher Explorer 150PDS stjernekikkert med EQ3-2 montering

Model/Varenr.: H10218/H20448PK

6.198 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Sky-Watcher Explorer 150PDS OTA
  • 1 x Sky-Watcher EQ3-2 Montering

Lagerstatus: På lager

stk.

Sky-Watcher Explorer 150PDS stjernekikkert
Med denne stjernekikkert får du et fantastisk vindue til nattehimlen. Det er nemlig et kvalitets teleskop til Månen, planeter og deep sky objekter såsom stjernetåger og galakser. Grundet det parabolske primær spejl samt en 150 mm tubus samler den så meget lys, at fjerne DSO'er, såsom Ringtågen i Lyra eller Håndvægttågen, bliver smukt synlige, og kuglehobe, såsom M13, opløses i et væld af individuelle stjerner ved deres kanter. Planetobservation giver rige detaljer i billeder af Saturn, Jupiter, Venus og Mars.

Velegnet til astrofotografering
Stjernekikkerten har en lidt mindre tubus for at optimere astrofotografering. Derudover har Explorer 150PDS (dual speed) et crayford udtræk med 1:10 mikrofokusering, hvilket gør, at du nemt kan finde det præcise fokuspunkt, som er en forudsætning for at tage gode astrofotos. En bedre ydelse til astro-foto og visuel observationer kan opnås i kombination med Sky-Watchers Comacorreter. Rørlængden er blevet en smule forkortet i forhold til Explorer P-versionen, og sekundærspejlet er derfor blevet forstørret for yderligere at optimere stjernekikkerten til astrofotografering. Vi kan også varmt anbefale Explorer 150PDS til begyndere, der vil fotografere stjerner med et spejlreflekskamera.

Parabolsk spejl
Det parabolske primær spejl eliminerer sfæriske aberrationer og giver billedet endnu bedre kontraster. På den måde kan du se flere detaljer på nattehimlens objekter. Parabolske spejle er slebet til en form, som bruger alle inkommende lysstråler til et perfekt fokus på aksen. Derfor giver stjernekikkerten fremragende billeder af planeternes og deep sky objekternes detaljer. De lysstærke spejle er endnu en grund til, at stjernekikkerten er særdeles velegnet til astrofotografering. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab

EQ3-2 montering
Skywatchers EQ3-2 Delux ækvatorial montering og stativ giver en robust montering, der du får derfor en god stabilitet til en 150 mm tubus. Selve stativet er justerbart i højde, så du behageligt kan observere nattehimlen. Monteringen har 360º slow motion tracking på begge akser med flexikabler. Metal indstillingscirklen gør det muligt at lokalisere objekter ved deres koordinater. Der kan monteres et polsøger (ekstraudstyr). Maximum belastning: 6.5 kg. Vaterpas for hurtig og præcis nivellering.
 

Objektivdiameter tubus 150 mm
Brændvidde 750 mm  (f/5)
Okularer, 2" 28 mm
Forstørrelser 30x
Tilbehør der medflg. Adapter til 1,25" okularer | 28 mm 2" okular | 6x30 søger | Indbygget Polar Alignment Scope Holder
Højeste brugbare forstørrelse               300x 
Stativ EQ3-2 ækvatorial stativ i aluminium
Pakken består af

Optisk tube 150 mm | EQ3-2 EQ stativ | 28 mm okular | Adapter til 1,25" okularer | 6x30 mm søger | Tilbehørsbakke | Engelsk manual