Celestron NexStar 4SE Teleskop

Model/Varenr.: C11049

6.499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron NexStar 4SE Teleskop
Celestrons signatur teleskop med orange tubus kombinerer avancerede funktioner og fremragende optik i ét brugervenligt system, NexStar 4SE. Det er det perfekte valg til dit første seriøse teleskop både til visuelle oplevelser samt astrofotografering takket være GoTo funktionen, Starbright XLT coating, SkyAlign teknologi og meget mere. Med en håndkontrol kan du let styre teleskopet, og med en databse med over 40.000 objekter, kan du let finde spændende fænomener at nærstudere. Så; uanset om du er en erfaren astronom på udkig efter et transportablet og handy teleskop med avancerede funktioner, eller om du lige er startet på dit astronomiske eventyr så vil NexStar SE stjernekikkert hjælpe dig til at komme nærmere.

Udforsk nattehimlens fænomener
NexStar 4SE har en tubus på 102 mm, og det primære spejl samler derfor nok lys ind til at observere det bedste, som solsystemet har at tilbyde: Saturns ringe, skybåndene på Jupiter og geografiske træk på Månens overflade. Når det kommer til dybe himmelobjekter, skal du tage din 4SE til et sted med mørk himmel, og du vil se hundredvis af præcise stjerner i Hercules-kuglehoben, spiralarme af Whirlpool Galaxy og meget mere.

Datastyret teleskop
Nexstar 4SE har alle de funktioner, som du også finder i Celestrons mest avancerede GoTo teleskoper, såsom Sky Tour funktion, en database med mere end 40000 objekter indlagt. Denne serie af Nexstar teleskoper har Celestrons berømte appelsinfarvede rør, kombineret med motorstyret system, håndkontrol som kan opgraderes, Starbright XLT coating og SkyAlign teknologi.

Justering og opsætning af dit teleskop er også enkelt takket være SkyAlign. Denne proces gør opsætningen så let som 1-2-3: centrer blot tre lyse objekter i dit okular og tryk på ALIGN. For endnu nemmere justering, vedhæft vores StarSense AutoAlign og din NexStar SE justerer sig selv. Så er du klar til at udforske databasen mange objekter, og nærstudere himlens vidunderlige fænomener.

The Sky ® Level 1 Planetarium software følger med til at udforske universet med på din pc du kan udskrive brugerdefinerede stjerne diagrammer af himlen.

Fotograferig med NexStar 4SE

Med 90º vinkel kan du isætte okularet og bruge det visuelt. Med en Flip Mirror funktion – og direkte kamera tilslutning, er det muligt at tage kort-eksponeringbilleder. Med den udvendige knap kan du vende det indbyggede spejl bort, og lyset passerer direkte ind i kameraet, som kan monteres på bagsiden af Nexstar 4SE.

Ønsker du at bruge din smartphone til at tage billeder, af det du observerer, kan vi anbefale en smartphone adapter.

Stjernekikkerten har SKY ALIGN  - en enkel vej til stjernerne.
Alle GoTo stjernekikkerter skal kalibreres (alignment) inden det kan anvendes:

1.  Angiv dato, tid og sted
2. Ret teleskopet mod 3 valgfrie stjerner
og du er klar til at observere!
 

Objektivdiameter

102mm

Brændvidde

f/1325  f/12,99

Okularer, 1.25"

25mm(53x)

Højeste brugbare forstørrelse

240x

Søger

Starpointer

Software

"The Sky" level one - cd rom

Database håndkontrol

40.000+

Samlet Vægt

9,5 kg

Garanti 2 år
Pakken består af

Tubus 102 mm | GoTo montering og stativ | Starpoint rødpunktssøger | 25 mm plössel okular 1,25" | Skylevel 1 CD | Dansk og engleks manual

Titel Type Størrelse Manual
NexStar-4SE-Manual.pdf PDF 2.66MB Manual