Celestron Advanced VX 9.25" SCT EdgeHD

Model/Varenr.: C12033

33.999 kr.

Lagerstatus: Bestillingsvare
stk.

Celestron Advanced 9.25" EdgeHD
Celestron Advanced 9.25″ EdgeHD-teleskop - Celestron Advanced VX 9,25″ EdgeHD-teleskop kombineret med Celestrons AVX stativ, som er med det anerkendte EdgeHD-optiske system. Med teleskopets 9,25 tommer åbning og med premium StarBright XLT-belægninger giver dette teleskop dig mere end 900 gange den lysopsamlende kraft - og er det letteste og mest bærbare teleskop i serien. Maksimal kapacitet på 13,6 kg.

EdgeHD-teleskopet er et Schmidt-Cassegrain-teleskop. EdgeHD-optik garanterer dig synligt skarpe stjerner og dens overlegne ydeevne skaber ikke kun rundere, mere behagelige stjerner, men forbedrer faktisk opløsningen. Med Celestrons StarBright XLT-optiske belægninge får du maksimal lys gennem det bredeste visuelle og fotografiske spektrum.

Ud over EdgeHDs optimerede optiske design er teleskoprøret blevet redesignet for at sikre, at du får mest muligt ud af din optik hver eneste nat og har følgende mekaniske funktioner:

  • Spejlkoblinger - Fleksible spændingskoblinger holder spejlet på plads og reducerer billedskift, når du tager astrobilleder i lang tid. Når de er fokuseret, tillader de fleksible stænger, at spejlet holdes på plads uden at lægge nogen kraft eller pres på spejlkonstruktionen, hvilket holder billedet centreret i okularet (eller på sensoren)
  • Røråbninger - Kølehullerne placeret på den bageste celle gør det muligt at frigive varm luft bag det primære spejl. Hver udluftning har et integreret 95-mikron mikromesh-filter, som slippe varm luft ud uden at slippe støv ind.

  • Fastar alsidighed - EdgeHD er det mest alsidige teleskop, der findes i dag. På dens oprindelige f/10 kan du opnå den billedskala, der er nødvendig for at fange de mindste himmelobjekter. Tilføj den valgfri reduktionslinse - specialdesignet til din EdgeHD-rør  - og du kan øge dit synsfelt uden at ofre den optiske ydeevne. Alle EdgeHD-optiske rør er Fastar, så det sekundære spejl kan fjernes og erstattes med et tredjeparts linseudstyr.

Celestrons Avanced VX-serien er den mindste af dens computerstyrede GOTO og er designet til brug med små - eller mellemstore teleskoper. Det giver mange af de funktioner, der findes på Celestrons mere sofistikerede teleskoper, men til en ekstremt overkommelig pris. Det er designet til at give overlegen ydelse til små - og mellemstore teleskoper, mens du drager fordel af Celestrons mest avancerede teknologier: All-Star Polar Alignment, Celestron PWI-software, SkyAlign og Permanent Periodic Error Correvtion (PPEC).

Celestron Advanced VX 9,25" inkluderer porte til en håndkontrol, en autoguider og 2 AUX-porte til valgfrit tilbehør (f.eks. StarSense). NexStar + -håndbetjeningen giver dig øjeblikkelig adgang til alle de funktioner og tilbyder programmering med flere sprog (engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk). Med automatisk svingning og menubeskrivelser kan enhver beherske dette teleskop efter et par observationssessioner. AVX har også et imponerende stativ med 2 ”stålben, hvilket giver en ekstra bred stilling for forbedret stabilitet.
 

Objektivdiameter tubus

235 mm

Brændvidde

2350 mm (f/10)

Okular

23 mm

Forstørrelse

102x

Tilbehør

23 mm okular og 9x50 finderscope

Software

Celestron’s Starry Night Special Edition Software, SkyPortal App

Højeste brugbare forstørrelse

555x

Vægt

21,31 kg. 

Inkl. stativ

Pakken består af

Avanceret VX tube | Stativ | Tilbehørsbakke | 2 x 12 kg modvægt | NexStar + Håndkontrol | DC-strømkabel | Håndkontrol hylster

Titel Type Størrelse Manual
Celestron-Advanced-VX-Serie-Manual-1.pdf PDF 4.89MB Manual