Sky-Watcher Skyliner 250P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10225

12.999 kr.

Lagerstatus: leveringstid 10-12 dage
stk.

Sky-Watcher Skyliner 250P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert
Med Skyliner 250PX får du en stjernekikkert med stor tubus og høj forstørrelse til en meget favorabel pris. Det skyldes at dobson teleskopet står på en base af træ frem for en EQ montering. Basen i træ gør den let at opsætte og du er derfor hurtigt klar til at observere. Denne dobson stjernekikkert er derudover med flextube system og SynScan teknologi. Det betyder, at du kan gøre tubus kortere og let transportere teleskopet samt at teleskopet er motorstyret. Du styrer teleskopet via den medfølgende håndkontrol og vil derfor ikke gå glip af et eneste himmelobjekt.

Udforsk nattehimlen
Med en 250 mm tubus er du sikker på at få fantastiske billeder af Månen, planeter og deep sky objekter. Nu kan selv spiralarme fra galasker og strukturer i andre tåger observeres. Du vil blandt andet tydeligt kunne observere Cassinis division i Saturns ringe, skybåndene på Jupiter og Den Store Røde Plet. Udover solsystemet vil din Skyliner Flextube 250PX vise dig hundredvis af præcise stjerner i Hercules-kuglehoben, spiralarme fra Whirlpool Galaxy og meget mere. Og glem ikke Månen - du vil se kratere og geografiske træk som aldrig før.

Parabolsk primær spejl
Stjernekikkerten har højkvalitets parabolske primære spejle for at eliminere sfæriske aberrationer, der er iboende i 'hurtige' brændviddereflektorer med sfæriske primære spejle. Spejlene er paraboliseret for at bringe alle lysstrålerne til det samme fokuspunkt for at give skarpe, kontrastfyldte billeder, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid. Den forbedrede optik optimerer derfor din oplevelse af nattehimlen.

Datastyret teleskop

Sky-Watchers SynScan GoTo funktion gør det muligt for dig let at navigere på nattehimlen og finde de enestående himmelobjekter. Med en database på 42.900 forskellige objekter, kan du hurtigt finde objektet, du ønsker at nærstudere via håndkontrollen. Derudover kan du også tage på en Sky Tour, hvor stjernekikkerten viser dig hvad, der er synligt og bedst at studere i øjeblikket.
 

Diameter tubus

254 mm

Brændvidde

1200 mm (f/4,7)

Okular

10 mm og 25 mm (1.25")

Forstørrelse (medfølgende okularer)

48x og 120x

Højest brugbare forstørrelse

508x (ved køb af ekstra okular)

Tilbehør

2 stk okularer (1.25"),  9x50 søger

Udtræk Dual fit focuser 1.25/2"
Tubus længde sammenklappet 80 cm
Tubus inkl. base 1,1 m

Vægt i alt

21 kg

Pakken består af 254P mm tubus, Alt-Azimuth base i træ, 9x50 søger, 2 okularer 10 mm og 25 mm, 1,25" adapter, direkte SLR montering, engelsk manual
Titel Type Størrelse Manual
Manual-skywatcher-dobson-goto.pdf PDF 2.06MB Manual