Celestron Astromaster 60 stjernekikkert inkl. smartphoneadapter og månefilter

Model/Varenr.: C22066

999 kr. 1.299 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Astromaster 60 stjernekikkert
Astromaster 60 er en ideel stjernekikkert til nybegynderen, der gerne vil have en kvalitets kikkert til Månen og de store planeter i solsystemet. Den er særdeles velegnet til den yngre, der har fået en interesse for nattehimlen, og derfor ønsker at nærstudere Månens mange kratere og endda Saturns ringe. Vi anbefaler den fra 6 års alderen - selvfølgelig med hjælp fra en voksen, da den er nem at håndtere grundet et simpelt stativ.

Stjernekikkerten har en stabil base med et solidt AZ stativ, som gør det muligt at nærstudere himmelobjekterne. Under tubus sidder et håndtag, som du kan bruge til at finjustere placeringen.

Den medfølgende smartphoneadapter gør det muligt at sætte din smartphone fast på okularet, så du let kan tage billeder af det, du observerer. Du kan derfor forevige dine oplevelser af Månens kratere med smartphoneadapteren. Derudover medfølger et månefilter. Det vil give dig en bedre oplevelse af Månens detaljer, da filteret dæmper lysstyrken og øger kontrasterne.

Udforsk nattehimlen

Du kan opnå en forstørrelse på 35x og 70x med Astromaster 60. Med disse forstørrelser vil det være oplagt at observere Månens kratere, dale og toppe. Du vil nemlig komme helt tæt på Månens detaljer. Det er også muligt at se de store planeter i vores solsystem. Det kan blandt andet være Saturn og ringene samt Jupiter og de fire klareste måner. For at få de bedste muligheder for at observere disse anbefaler vi at tilkøbe en barlow linse eller et ekstra okular, da dette vil give dig en højere forstørrelse - og derved gøre det nemmere at se Saturns ringe. 

Ønsker du at studere Solen, skal du tilkøbe et solfilter.

Sidst kan stjernekikkerten også anvendes til landskabsobservation. Det vil derfor være muligt at få brug af teleskopet både om dagen og natten. Vær opmærksom på, at billedet vil være spejlvendt (højre/venstre), hvis ikke vendeokularet bruges.

Objektivdiameter

60 mm

Brændvidde

700 mm  (f/12)

Okularer, 1.25"

20 mm - 10 mm

Forstørrelser

35x, 70x

Tilbehør

Built-on StarPointer søger, smartphone adapter, månefilter

Software

Starry Night Basic Edition

Højeste brugbare forstørrelse

142x

Der medfølger i pakken

Optisk tube 60 mm | AZ stativ | Tilbehørsbakke | 2 okularer – 20 mm  og 10 mm | Smartphone adapter | Månefilter | Vendeokular | Astronomi software download (stjernekort og billeder) | Engelsk manual


 

Titel Type Størrelse Manual
AstroMaster-LT-Manual.pdf PDF 446.02KB Manual
Quick-set-up-guide-AZmount.pdf PDF 622.38KB Manual