Celestron Skymaster 12x60 Kikkert

Model/Varenr.: C71007

999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Skymaster 12x60 kikkert
Celestron Skymaster er en atypisk kikkert, som giver dig mulighed for at observere både landskab og astronomi. Kikkerten har nemlig 60 mm linser, som er multicoatede og en 12x forstørrelse. Du kan derfor både observere dyrene på marken samt Månens mange kratere. Kikkertens størrelse gør den velegnet til montering på stativ, så du kan få et stabilt billede. 

Kikkert til landskab og Månen
Kikkerten adskiller sig fra de klassiske kikkerter med 42 mm linser, da denne har 60 mm linser. Det betyder, at Celestron Skymaster har en væsentlig højere lystransmission. Den høje lystransmission kombineret med multicoatede linser gør det til en ekstremt lysstærk kikkert, som vil sikre dig en høj detaljegrad og god kontrast - selv når lysforholdene ikke er optimale i for eksempel skumringstiden. Det betyder også, at kikkerten ikke kun er særdeles velegnet som udsigtskikkert, men også til observering af Månens kratere. Ved tilkøb af solfilter er det også muligt at nærstudere Solen og solpletter.

Med en 12x forstørrelse kommer du tættere på detaljerne i udsigten, rådyrene på marken og Månen. Det kan være en fordel at montere kikkerten på et stativ, fordi
1) det kan være svært at opnå et stabilt billede med en 12x forstørrelse. Det er ofte nemmere at få alle detaljerne frem, hvis kikkerten har en stabil base.
2) de store 60 mm linser gør kikkerten tung, og det er derfor ofte mere behageligt at anvende den på stativ.
For at montere kikkerten på stativ skal du bruge en
kikkertholder, der sammenkobler stativet med kikkerten.

Derudover har Skymaster et urtolig bredt synsfelt, og du kan derfor se et stort udsnit af landskabet eller nattehimlen på en gang.

Kikkertens opbygning
Kikkerten er fremstillet med multicoatede BAK-4 prismer, som giver dig lyse og skarpe billeder selv under dårlige vejrforhold. Kikkertens ydre er belagt med en robust gummiarmering, som giver dig et godt greb, når du holder den i hånden eller når du skal monterer den på stativ. Da kikkerten er vandafvisende kan du tage den med udenfor, selvom der falder regndråber fra skyerne.

Midt på kikkerten sidder centerfokuseringen, som gør det muligt at stille skarpt på blandt andet Månen. Det gør det nemt, at fokusere med én hånd, samtidig med at den anden hånd navigerer på stativet. Kikkerten har gummiøjestykker, som gør det behageligt at anvende den både med og uden briller.

Specifikationer

  • Multicoatede BAK-4 prismer
  • Centerfokusering
  • Gummiøjestykker
  • Vandafvisende
     

Model 12x60
Forstørrelse 12x
Objektivdiameter 60mm
Synsfelt 92,75m/1000m
Mål 210mm x 206mm x 72mm
Vægt 1111g
Garanti Limited livstid garanti
Pakken består af Celestron Skymaster kikkert, taske, rem, microfiberklud og dæksler