Omegon 150P EQ-320 stjernekikkert

Model/Varenr.: 61021320

4.499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Omegon 150P EQ-320 stjernekikkert
Denne stjernekikkert er ideel til den seriøse begynder, der ønsker at udforske detaljerne på planeter og stjernetåger. Du får nemlig en 150 mm tubus og et parabolsk primær spejl. Derfor er du sikret lyse, klare og detaljerige billeder af nattehimlens fænomener med en max forstørrelse på helt op til 269x. 

Udforsk nattehimlen
Månen har tusindvis af kratere, toppe og dale, som du kan komme helt tæt på med Omegon 150P stjernekikkerten. Derudover vil det være oplagt at observere Saturns ringe, Jupiters røde plet, Mars overflade og mange andre planeter. Da stjernekikkerten har et parabolsk spejl og en tubus på 150 mm bør du også udforske kugleformede stjerneklynger. Det er de ældste objekter i vores galakse, som præsenterer sig som tågekugler, der kun spredes ved deres kanter. De rummer op til en million stjerner. Sidst vil det også  være oplagt at nærstudere lysere brinttåger og planetariske tåger.


EQ-320 montering

En af de store fordele ved denne model er den stabile EQ-320 montering, som minimerer vibrationer ved observation. Det holder pålideligt røret og sikrer dig et stabilt billede, så du kan bedre kan se detaljerne. Med de to akser kan du finjustere positionen og holde objektet i dit synsfelt trods jordens rotation. Stativet er fremstillet i aluminium med metalbeslag, hvorpå der er en bakke til dit tilbehør. Her kan du blandt andet opbevare okularer og filtre, så du hurtigt kan skifte i mellem dem, når du observerer.

Parabolsk primær spejl
Omegon 150P har førsteklasses parabolsk primærspejl, som eliminerer sfæriske aberrationer og giver billedet endnu bedre kontraster. På den måde kan du se flere detaljer på objekterne. Det er et mere præcist spejl, som er slebet til en form, som bruger alle indkommende lysstråler til et perfekt fokus på aksen. Du får derfor en stjernekikkert med mulighed for fremragende billeder.

Tag billeder med din smartphone:
Smartphone adapteren gør det muligt at montere din smartphone på teleskopet, så du let kan tage billeder.

Tag billeder med et DSLR-kamera:
Denne stjernekikkert er ikke anbefalet til astrofotografering.

 

Objektivdiameter

150 mm

Brændvidde

750 mm  (f/5)

Okularer, 1.25"

25 mm - 10 mm

Forstørrelser

75x, 38x

Software

Starry Night Basic Edition

Højeste brugbare forstørrelse

300x

Vægt

17 kg

Pakken består af

Optisk tube 150 mm | EQ 320 stativ | tilbehørsbakke | 2 okularer – 25 mm  og 10 mm | rødpunktsøger | Engelsk manual

 

Titel Type Størrelse Manual
Omegon-adv.150mm-manual.pdf PDF 838.88KB Manual