Discovery Pico Mikroskop 40x-400x, hvid

Model/Varenr.: LV77976

1.099 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Discovery Pico Mikroskop 40x-400x, hvid
Discovery Pico er et monokulært mikroskop med akromatisk optik og et drejeligt hoved.  
Mikroskopet er især velegnet til nybegyndere indenfor mikroskopi, men er også et super valg til hjemmet, hvor hele familien kan fordybe sig over de små detaljer. 

Forstørrelsesområdet er fra 40-400x. Derudover er der dobbelt LED-belysning, med justerbar lysstyrke, og det er både muligt at grov- og finjustere fokusset. Mikroskopet har glasoptik og metalhus. Mikroskopet kan tilsluttes strøm via adapter (medfølger). Derudover  kan mikroskopet også  bruge 3x AA-batterier (medfølger), hvilket gør det oplagt til at tage med ud i naturen. Derudover medfølger der en bog om mikroskopiens verden: "Invisible World" (engelsk tekst), hvori man kan lære en masse spændende ting.  

Forstørrelse
Mikroskopet kommer med et 10x okular, som sammen med de akromatiske objekter 4x, 10x, 40x giver forstørrelser 40x, 100x, 400x. 

Lys
Mikroskopet har LED lys både over og underlys, som giver mulighed for at studere prøver af enhver grad af gennemsigtighed: uigennemsigtig, semi-transparent og gennemsigtig. Lyset er justerbart. Der kan bruges 3x AA batterier (medfølger) eller strøm (adapter inkluderet) til at give lys.


Funktioner
Akromatisk optik med 40-400x forstørrelse 
Monokulært hoved kan drejes 360° 
Fin fokusering; scene med klip 
2 LED-lys; justerbar lysstyrke; enten af AC-strømforsyning eller batterier 
Kommer med en farverig fagbog med engelsk tekst


I pakken
1 stk mikroskop
3 stk AA batterier
AC adapter med ledning
Støvhætte
Engelsk manual og livstidsgaranti

 

Titel Type Størrelse Manual
Discovery-Pico-Manual-1.pdf PDF 1.29MB Manual