Discovery Pico Mikroskop 40x-400x

Model/Varenr.: LV77970

1.099 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Discovery Pico Mikroskop, 4x-400x, blå
Discovery Pico er et monokulært biologisk mikroskop med den akromatiske optik designet specielt til begyndere. Det er velegnet til at studere den mikroskopiske verden på skole samt din første introduktion til mikrobiologi. Mikroskopet er robust, nemt at bruge, giver et skarpt og detaljeret billede og kommer med vidensbogen "Invisible World".


Forstørrelsesområdet er fra 40-400x. Derudover er der dobbelt LED-belysning, med justerbar lysstyrke, og det er både muligt at grov- og finjustere fokusset. Mikroskopet har glasoptik og metalhus. Mikroskopet kan tilsluttes strøm (adapter medfølger) eller 3x AA-batterier. Derudover medfølger en bog om mikroskopiens verden: "Invisible World", hvori man kan lære en masse spændende ting. 

Forstørrelse
Mikroskopet kommer med et 10x okular, som sammen med de akromatiske objekter 4x, 10x, 40x giver forstørrelser 40x, 100x, 400x. 

Lys
Mikroskopet har LED lys både over og underlys, som giver mulighed for at studere prøver af enhver grad af gennemsigtighed: uigennemsigtig, semi-transparent og gennemsigtig. Lyset er justerbart. Der kan bruges 3x AA batterier (medfølger) eller strøm (adapter inkluderet) til at give lys.

 

Specifikationer
Akromatisk optik med 40-400x forstørrelse 
Monokulært hoved kan drejes 360° 
Fin fokusering; scene med klip 
2 LED-lys; justerbar lysstyrke; drevet af AC-strømforsyning eller batterier 
Kommer med en farverig fagbog 

I pakken

  • 1 stk mikroskop
  • 3 stk AA batterier
  • AC adapter med ledning
  • Støvhætte
  • Engelsk manual og livstidsgaranti
     
Titel Type Størrelse Manual
Discovery-Pico-Manual.pdf PDF 1.29MB Manual