Asphen Classic Kikkert

999 kr.


Asphen Classic kikkert
Asphen Classic er en alsidig kikkert, der er velegnet til alle for for udendørs liv og aktiviteter. Den vil blandt andet være en god følgesvend på jagt, til fugleobservation og generel udforsken af naturens mange detaljer. Det vil sige, at Asphen Classic er en god all around kikkert til dine fritidsaktiviteter i den danske og udenlandske natur.

Alsidig kikkert med god optik

Med multicoatede BAK-4 prismer er du sikret et skarpt, lyst og detaljerigt billede. Multicoating betyder nemlig, at samtlige overflader er behandlet for at optimere lystransmissionen. Du vil derfor opleve, at Asphen Classic giver dig lyse billeder - selv hvis lysforholdene ikke er optimale i skoven. Derfor anbefaler vi Asphen Classic til dig, der gerne vil tættere på naturen og dyrelivet i din hverdag.


Kikkertens opbygning

Kikkerten er fremstillet i kvalitetsmaterialer med en ydre gummiarmering. Gummiarmeringen sikrer dig et fast greb om kikkerten, uanset om du bruger den med eller uden vanter. Den er derfor ideel at medbringe året rundt. Du stiller skarpt ved at anvende centerfokuseringen. Den er placeret i midten af kikkerten, og du kan derfor let fokusere med én hånd. Det er en fordel, hvis du hurtigt skal skifte fokus fra hjorten på marken til ørnen i luften.


Kikkertens twist-up øjestykker gør den let at anvende både med og uden briller. Du kan derfor bruge den uanset om du bruger briller.


Derudover er kikkerten 100% vandtæt og nitrogenfyldt; det vil sige dugfri. Medbring den derfor til alle udendørsaktiviteter uanset om solen står højt på himlen eller lette regndråber falder fra skyerne. Asphen Classic vil være din tro følgesvend i opdagelsen af nye naturområder og spændende fuglearter uanset klima og vejrforhold.


Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt

 

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 118 m / 1000 m 98 / 1000 m
Vægt 600 g 600 g
Nærfokusering 5 m 6 m
Mål 14x12,5 cm 14x12,5 cm
Garanti 5 år 5 år
Pakken består af Asphen Classic kikkert, taske, rem og dæksler