Alto Classic Kikkert

499 kr.


Alto Classic kikkert
Alto Classic er en prisvenlig begynder kikkert til dig, der gerne vil have en god all around kikkert til naturen. Tag den med på dine søndagsgåture, på ferie eller hav den liggende i bilen til at spotte dyrene.

Prisvenlig kikkert

Alto Classic er fremstillet med multi-coatede BAK-4 prismer. Det betyder, at du får lyse billeder med fin kontrast, så du let kan observere naturen og dyrelivet. Det er specielt en kikkert, der er ideel til dig, der søger en prisvenlig begynderkikkert til naturens mange detaljer og dyreliv.


Kikkertens opbygning

Kikkerten er fremstillet i kvalitetsmaterialer med en robust gummiarmering yderst. Gummiarmeringen sikrer dig et godt greb om kikkerten - også hvis du har vanter på. I midten sidder et stort fokuseringshjul, som du bruger til at stille skarpt med. Fokuseringshjulet er let at betjene selv med én hånd, og det er derfor hurtigt at skifte fokus, hvis der pludselig kommer et rådyr løbende. Derudover er kikkerten dugfri og 100% vandtæt. Den er derfor ideel til alle slags udendørsaktiviteter uanset vejret.


Kikkertens twist-up øjestykker gør det nemt for dig at udnytte det fulde synsfelt både med og uden briller. Bruger du briller skal twist-up øjestykker være nede, men tager du brillerne af, kan det være en fordel at twiste øjestykkerne op. På den måde får du udnyttet kikkertens fulde potentiale.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Twist-up øjestykker
  • Centerfokusering
  • 100% vandtæt  
 

Model

8x42

10x42

Forstørrelse

8x

10x

Objektivlinse

42 mm

42 mm

Synsfelt

110 m / 1000 m

102 m / 1000 m

Vægt

600 g

600 g

Nærfokusering

3,5 m

4 m

Mål

160x130 mm

160x130 mm

Garanti 5 år 5 år

Pakken består af

Alto Classic kikkert, taske, rem og dæksler