Omegon Advanced X 304 Stjernekikkert

Model/Varenr.: OM380499

7.499 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 dage
stk.

Omegon Advanced X 304 Stjernekikkert
Omegon Advanced X Dobsonian gør det muligt at komfortabelt observere planeter, stjernehobe, stjernetåger og galakser. Stjernekikkerten er udført i høj kvalitet, består kun af to sektioner og er meget nem at bruge. Selvom du er nybegynder, har du ingen problemer med at betjene den, da det ikke er nødvendigt at justere akserne. Det fungerer efter et simpelt princip - sæt det op og begynd at observere med det samme. Derudover har stjernekikkerten en tubus diameter på 304 mm og en max forstørrelse på ca. 600x. Det giver dig mulighed for at observere selv de mindste detaljer på nattehimlen - og så endda til en virkelig skarp pris.

Observer nattehimlens objekter
Et Dobsonian-teleskop er ekspert i observation af deep sky, da du har en stor tubus og mulighed for høje forstørrelser. Høj kontrast, et væld af synlige detaljer og et lyst billede passer til et fremragende teleskop, ligesom stjernerne hører hjemme på nattehimlen - og det er præcis, hvad det parabolske hovedspejl giver dig. Den 94 % "forbedrede belægning" på spejlet betyder, at du kan nyde ultra-lyse billeder og endda lader dig se dybe himmelobjekter på grænsen af perception. Derudover har stjernekikkerten en indbygget 12V blæser, som betyder 50 % hurtigere nedkøling af dit hovedspejl. Dette gør det muligt for dit teleskop at opnå optimal billedkvalitet hurtigere.

Dobsonisk teleskop
ATeflon-leje på den store azimut-drejeskive og to spændefjedre på højdeaksen giver dig mulighed for at bevæge dit teleskop frit i alle retninger og manuelt spore objekter for altid at holde dem i synsfeltet. Et Dobsonian-teleskop består kun af to dele, som du kan sætte sammen på ingen tid. Det er også meget billigere end et sammenlignelig størrelse teleskop på en ækvatorial montering. Dens primære anvendelse er til at nyde visuel observation. Vippeboksen, som teleskopet er monteret på, er let at håndtere. Teleskopet kan således flyttes let. Optikken forbliver stabil i enhver position for at give en smuk og uforstyrret himmelobservation


2 "Crayford-fokuser: Brug 1,25" eller de store 2" okularer.
 

Objektivdiameter tubus

304 mm

Brændevidde

1500mm f/5

Okular 1.25"

1 stk 25 mm (60x forstørrelse)

Højeste brugbare forstørrelse

 600x v/køb af ekstra okular 

Vægt

Tubus: 19,5 kg - ialt 33 kg

Pakken består af

 304mm tubus | Dobson Base | Søger 8x50 | 1 stk 25mm 1.25" okular |  Engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
Omegon-dobson-254mm-manual-1.pdf PDF 1.31MB Manual